Κυνόδοντας | Κυκλοφορεί σε DVD

Ο «ΚΥΝΟΔΟΝΤΑΣ» του Γιώργου Λάνθιμου, η ταινία με τη θριαμβευτική πορεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με πολλαπλές βραβεύσεις σε Φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο με απαρχή από το βραβείο «Ένα Κάποιο Βλέμμα» στο Φεστιβάλ των Καννών και εμπορική πορεία σε Ευρώπη και Αμερική, κυκλοφορεί σε όλα τα ενημερωμένα βιντεο-κλαμπ Αθηνών και επαρχίας.

Η ταινία αποτελεί την επίσημη πρόταση της Ελλάδας για τα βραβεία ΟΣΚΑΡ 2011.

Απολαύστε, επίσης, τον δεύτερο κύκλο της συνταρακτικής σειράς «ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ», η οποία επιστρέφει για δεύτερη σεζόν εστιάζοντας στην τύχη της ομάδας των επιζώντων μετά τον μαζικό αφανισμό του ανθρώπινου είδους από έναν θανατηφόρο παγκόσμιο ιό.

Ανακαλύψτε τη ζωή των ψυχρόαιμων οργανισμών, από τους χρυσαφένιους βατράχους και τα φίδια της θάλασσας, μέχρι τις σαύρες αρμαντίλο, με ξεναγό τον μάστερ των ντοκιμαντέρ σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο στη «ZΩΗ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ».

Η «ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ» σκιαγραφεί την πορεία ενός μύθου της πολιτικής ζωής της Μεγάλης Βρετανίας, της πρώην πρωθυπουργού Μάργκαρετ Θάτσερ, τις τελευταίες μέρες της θητείας της. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο επιτυχημένος Τζέιμς Κεντ, που έχει στο ενεργητικό του πολλές βιογραφικές τηλεταινίες.

Τέλος, ελάτε και εσείς στην παρέα του Σάμιουελ, του Ρούντι και της Μάφιν καθώς παίζουν και ανακαλύπτουν τον κόσμο μέσα από διασκεδαστικές περιπέτειες και τραγουδάκια στη νέα σειρά του BBC για παιδιά έως 6 ετών «ΟΔΟΣ ΦΤΕΡΩΝ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ»!

ΚΥΝΟΔΟΝΤΑΣ Η ταινία: Ένα παγερό, ανατριχιαστικό, σχόλιο πάνω σε κάθε μορφή εξουσίας, στον θεσμό της οικογένειας και την παράξενη δύναμη της σεξουαλικής αφύπνισης. Ο πατέρας, η μητέρα και τα τρία τους παιδιά ζουν σε μια μονοκατοικία έξω από την πόλη. Γύρω από το σπίτι υπάρχει ένας ψηλός φράχτης. Τα παιδιά δεν έχουν φύγει ποτέ από το σπίτι. Διαπαιδαγωγούνται, ψυχαγωγούνται, βαριούνται και αθλούνται έτσι όπως οι γονείς τους πιστεύουν ότι θα έπρεπε, χωρίς κανένα εξωτερικό ερέθισμα. Τα παιδιά επίσης πιστεύουν ότι τα αεροπλάνα που πετάνε πάνω από το σπίτι είναι παιχνίδια και ότι τα ζόμπι είναι μικρά κίτρινα λουλούδια. Ο μόνος άνθρωπος που μπαίνει μέσα στο σπίτι είναι η Χριστίνα, η οποία δουλεύει σαν φρουρός security στο εργοστάσιο του πατέρα. Ο πατέρας κανονίζει τις επισκέψεις της στο σπίτι με σκοπό να κατευνάζει τις σεξουαλικές ορμές του γιού. Όλη η οικογένεια, και ιδιαίτερα η μεγάλη κόρη, λατρεύει την Χριστίνα. Μια μέρα η Χριστίνα κάνει δώρο στην μεγάλη κόρη μια στέκα για τα μαλλιά ζητώντας της κάτι άλλο σε αντάλλαγμα.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΘΙΜΟΣ («Κινέττα»)

ΣΕΝΑΡΙΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΘΙΜΟΣ, ΕΥΘΥΜΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΥΡΓΙΑΝΝΗΣ ASSOCIATE PRODUCER: ΑΘΗΝΑ ΤΣΑΓΓΑΡΗ

ETAIΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: BOO PRODUCTIONS ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:

Πατέρας: ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΓΛΟΥ Μητέρα: MICHELLE VALLEY Μεγάλη Κόρη: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ Γιός: ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΣΣΑΛΗΣ Μικρή Κόρη: ΜΑΙΡΗ ΤΣΩΝΗ Χριστίνα: ΑΝΝΑ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΟΥ

«Αυτό το μεγαλοφυές και παράξενο φιλμ σε καθηλώνει από τις πρώτες σκηνές…»

GUARDIAN

«Ένα μεγάλο Big brother house φτιαγμένο από τον Λαρς φον Τρίερ.»

VARIETY

«Eυφυής, πνευματώδης δημιουργία, μια αυθεντική πρωτοτυπία – και μία από τις πιο σκοτεινές, άβολες και παράξενες ταινίες της χρονιάς» THE TIMES

Μια ταινία που σε στοιχειώνει, χιουμοριστική και πολυβραβευμένη, ένα ταξίδι στην καρδιά του σκότους με εισιτήριο την ιδιαίτερα προκλητική ματιά του… EMPIRE ONLINE

(Δελτίο Τύπου)

Επί τη ευκαιρία, σας υπενθυμίζουμε την κριτική του neolaia.gr για τον Κυνόδοντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;