Cisco Umi | Η καινοτομία της Cisco που φέρνει κοντά οικογένεια και φίλους, με το πάτημα ενός κουμπιού

Από Γ. Τσαλίκης 7 Οκτωβρίου 2010

Μαρούσι, 7 Οκτωβρίου 2010. Η Cisco παρουσίασε τo Cisco TelePresence Umi™, το πρώτο στο είδος του καταναλωτικό προϊόν που φέρνει την οικογένεια και τους φίλους μαζί μέσω HD βίντεο, είτε αυτοί είναι κοντά ή οπουδήποτε σε ολόκληρη τη χώρα. Το Cisco Umi συνδέεται σε μια υπάρχουσα τηλεόραση HD και ευρυζωνική σύνδεση στο internet, για να δημιουργήσετε μια εμπειρία βίντεο επικοινωνίας που είναι τόσο καθαρή, φυσική και ζωντανή, όπου οι χρήστες μπορούν να δουν και να ακούσουν τους αγαπημένους τους, μέχρι και την λάμψη στα μάτια τους και τον τόνο στη φωνή τους, σαν να βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο.

Το Cisco Umi (προφέρεται yoomi), το οποίο περιλαμβάνει μια κάμερα HD, μια κονσόλα και ένα ασύρματο τηλεχειριστήριο, εκμεταλλεύεται την εμπειρία του Cisco TelePresence για επιχειρήσεις, παρέχοντας μια καθηλωτική εμπειρία βίντεο, ιδανική για κάθε σπίτι, με αυτόματη προσαρμογή στις συνθήκες φωτισμού και τις διαστάσεις των δωματίων, παρέχοντας ανώτερες επιδόσεις βίντεο και ήχου.

Μόλις το Cisco Umi συνδεθεί σε μια τηλεόραση HD με ενσύρματη ή ασύρματη ευρυζωνική σύνδεση, το ασύρματο τηλεχειριστήριο παρέχει πρόσβαση σε μία λίστα επιλογών στην οθόνη, όπως Umi κλήσεις, πρόσβαση σε μηνύματα βίντεο, διαχείριση επαφών, προσαρμογή του προφίλ και των ρυθμίσεων. Οι χρήστες μπορούν επίσης να γράφουν τα δικά τους βίντεο Umi, τα οποία θα μπορούν να μοιράζονται στο Facebook™, στο YouTube™, ή μέσω email. Είναι δυνατή επίσης η επικοινωνία με όσους δεν έχουν ακόμη Umi, με τη λήψη κλήσεων βίντεο από οποιονδήποτε υπολογιστή με κάμερα και με το Google video chat.

«Η Cisco φέρνει τους ανθρώπους κοντά, με νέες εμπειρίες βίντεο που αλλάζουν τον τρόπο που επικοινωνούμε, συνδεόμαστε και απολαμβάνουμε την ψυχαγωγία – στο σπίτι, στην εργασία και εν κινήσει», δήλωσε ο John Chambers, Πρόεδρος και CEO της Cisco. «Το Cisco Umi θα φέρει τη μοναδική εμπειρία TelePresence στα σπίτια και θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να βρισκόμαστε με την οικογένεια και τους φίλους μας. Οραματιζόμαστε ένα μέλλον όπου τεχνολογίες όπως αυτή θα παίξουν ρόλο στη επικοινωνία των καταναλωτών με τις επιχειρήσεις για την παροχή νέων υπηρεσιών, από την εκπαίδευση και την υγειονομική περίθαλψη έως τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.»

«Το Cisco Umi είναι ο απόλυτος τρόπος να απολαμβάνεις την απλή χαρά του να είσαι μαζί με μακρινούς σου φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, όπου κι αν βρίσκονται στην ίδια πόλη ή σε ολόκληρη τη χώρα», δήλωσε ο Marthin De Beer, Senior Vice President of Cisco’s Emerging Technologies Business Group. «Από το τραγούδι των γενεθλίων μέχρι την ανάγνωση παραμυθιών, το Umi προσφέρει στους φίλους και τις οικογένειες την εμπειρία των ιδιαίτερων στιγμών.»

Cisco Umi: Βασικά Χαρακτηριστικά και Πλεονεκτήματα

• Εκπληκτικά καθαρή και ρεαλιστική εμπειρία Full HD

• Συνδέεται σε υπάρχουσα τηλεόραση HD και ευρυζωνική σύνδεση στο internet

• Εύκολο στην εγκατάσταση και απλό στη χρήση

• Εγκαταστήστε το και δεχθείτε κλήσεις βίντεο από οποιοδήποτε υπολογιστή με μια web κάμερα και το Google video chat

• Καμία χαμένη Umi κλήση με τα μηνύματα βίντεο

• Δημιουργήστε Umi βίντεο και μοιραστείτε τα στο Facebook, YouTube, ή το e-mail

• Έλεγχος μηνυμάτων βίντεο on-the-go με ένα φορητό υπολογιστή ή λήψη ειδοποίησης κειμένου στο κινητό σας τηλέφωνο

• Από την άνεση του καναπέ, εστιάστε σε ένα πρόσωπο ή φέρτε στην οθόνη σας όλη την οικογένεια

• Επιλογές ιδιωτικότητας όπως έλεγχος και απαγόρευση κλήσης, καθώς και κλείστρο κάμερας, που επιτρέπει τον προστασίας της ιδιωτικής ζωής

• Προσωποποίηση με ένα μοναδικό χαιρετισμό βίντεο, ringtones και αγαπημένες κλήσεις

• Κομψός σχεδιασμός για τέλεια αντιστοιχία με το σαλόνι και την HD τηλεόραση

(Δελτίο Τύπου)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ