Μύρωνας Στρατής | Preview του βιντεοκλίπ του

Το τέταρτο single, «Η σκοτεινή μου πλευρά» από τον δίσκο του Μύρωνα ΣτρατήΤώρα είναι αλλιώς” οπτικοποιήθηκε από την ταλαντούχα, νέα σκηνοθετική ομάδα των Δημήτρη Πλατανιά – Γιάννη Παπαδάκου.

Ο Ιππόδρομος στο Μαρκόπουλο, ένα ξενοδοχείο και ένα υποκατάστημα τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας, καθώς και ένα εστιατόριο Αμερικάνικου τύπου της δεκαετίας του ΄60 είναι μερικά μόνο από τα μέρη στα οποία εκτυλίσσεται το video clip. Συμπρωταγωνίστρια του Μύρωνα Στρατή, η Μαίρη Συνατσάκη. Συμμετέχουν τα μέλη της μπάντας του, Πλάτωνας Καπρίδης και Αλέκος Κούρτης αλλά και πολλοί ηθοποιοί σε ρόλους έκπληξη. Οι ρυθμοί του video clip είναι καταιγιστικοί και η ατμόσφαιρα θυμίζει καλοφτιαγμένη ταινία δράσης στην οποία ο Μύρωνας Στρατής έχει για πρώτη φορά έναν σκοτεινό ρόλο, κόντρα σε αυτόν που τον έχουμε συνηθίσει.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν 10 Σεπτεμβρίου, διήρκησαν συνολικά 12 ημέρες και σύντομα θα έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε στους δέκτες μας το video clip καθώς και την οκτάλεπτη «extended version» του.

Gossip: Λέγεται πως ο Μύρωνας Στρατής ερωτεύτηκε την Μαίρη Συνατσάκη στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ και τώρα είναι μαζί. Άχρηστη -πικάντικη- πληροφορία της ημέρας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;