Μύρωνας Στρατής | Preview του βιντεοκλίπ του

Από neolaia.gr Team 5 Οκτωβρίου 2010

Το τέταρτο single, «Η σκοτεινή μου πλευρά» από τον δίσκο του Μύρωνα ΣτρατήΤώρα είναι αλλιώς” οπτικοποιήθηκε από την ταλαντούχα, νέα σκηνοθετική ομάδα των Δημήτρη Πλατανιά – Γιάννη Παπαδάκου.

Ο Ιππόδρομος στο Μαρκόπουλο, ένα ξενοδοχείο και ένα υποκατάστημα τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας, καθώς και ένα εστιατόριο Αμερικάνικου τύπου της δεκαετίας του ΄60 είναι μερικά μόνο από τα μέρη στα οποία εκτυλίσσεται το video clip. Συμπρωταγωνίστρια του Μύρωνα Στρατή, η Μαίρη Συνατσάκη. Συμμετέχουν τα μέλη της μπάντας του, Πλάτωνας Καπρίδης και Αλέκος Κούρτης αλλά και πολλοί ηθοποιοί σε ρόλους έκπληξη. Οι ρυθμοί του video clip είναι καταιγιστικοί και η ατμόσφαιρα θυμίζει καλοφτιαγμένη ταινία δράσης στην οποία ο Μύρωνας Στρατής έχει για πρώτη φορά έναν σκοτεινό ρόλο, κόντρα σε αυτόν που τον έχουμε συνηθίσει.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν 10 Σεπτεμβρίου, διήρκησαν συνολικά 12 ημέρες και σύντομα θα έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε στους δέκτες μας το video clip καθώς και την οκτάλεπτη «extended version» του.

Gossip: Λέγεται πως ο Μύρωνας Στρατής ερωτεύτηκε την Μαίρη Συνατσάκη στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ και τώρα είναι μαζί. Άχρηστη -πικάντικη- πληροφορία της ημέρας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ