Open Coffee Thessaloniki XVIΙ

Σε νέο μέρος, με νέα διάθεση και νέες ιδέες εκκινεί η νέα σεζόν για το Open Coffee στη Θεσσαλονίκη.

Πρεμιέρα την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, στις 19.00 στο ξενοδοχείο Δάιος το οποίο γίνεται το νέο στέκι των συναντήσεων μας.

Μία Start up, ένα mobile application, ένα blog και δύο πρωτοποριακές εκδηλώσεις παρουσιάζονται στην πρώτη συνάντηση της σεζόν και δέκατης έβδομης του θεσμού στη Θεσσαλονίκη. Τα υπόλοιπα συστατικά γνωστά: Γνωριμίες συ…νοδεία καφέ, επαφές χωρίς γραβάτα, ιδέες περί επιχειρείν και οτιδήποτε εξαίρετο μπορεί να συμβεί όταν δραστήριοι άνθρωποι με συμβατά ενδιαφέροντα βρίσκονται μαζί.

Οι Ομιλίες

Ο Ισίδωρος Πάσσας, μιλάει για την IIIiW, την startup που μέσα από την Τεχνόπολη φιλοδοξεί να αλλάξει τον τρόπο που αξιολογούνται οι ιστοσελίδες μέσω της Πλατφόρμας WSE.

Το m.oasth.gr παρουσιάζει ο Χρήστος Γκρέζιος, Web Developer στη Link-Technologies. Πρόκειται για μία εφαρμογή Web GIS η οποία παρέχει στους επιβάτες του ΟΑΣΘ πληροφορίες μέσω των κινητών τους τηλεφώνων για τις αφίξεις λεωφορείων, τη βέλτιστη διαδρομή, σημεία ενδιαφέροντος κ.α.

O Ανέστης Χατζηδιάκος, συνιδρυτής και αρχισυντάκτης του Cinefreaks.gr και υπεύθυνος της διοργάνωσης του TEDxThessaloniki, θα παρουσιάσει δύο διαφορετικά θέματα. Το Cinefreaks, λίγες ημέρες μετά την έναρξη λειτουργίας της δεύτερης έκδοσης του blog, ενώ στη συνέχεια θα αναφερθεί στο TEDxThessaloniki και στα μελλοντικά σχέδια αυτού.

Ο Μιχάλης Γουδής, δημοσιογράφος, είναι ανταποκριτής του tvxs στη Θεσσαλονίκη. Από τον περασμένο Απρίλιο συνεργάζεται με την Parallaxi και είναι ένας από τους συντονιστές των δράσεων του «Η Θεσσαλονίκη Αλλιώς». Θα εξηγήσει τι είναι το «Αλλιώς» με σημείο αναφοράς τις δράσεις του Ιουνίου και προαναγγέλοντας «Μία Αλλιώτικη Μέρα» για τις 22 Σεπτεμβρίου 2010.

Ο χρόνος

Μαζευόμαστε στο cafe-bar λίγο πριν τις 19.00, για καφέ και τις πρώτες γνωριμίες.
Στις 19.40 ξεκινούν οι σύντομες ομιλίες, συνοδευόμενες από σύντομο Q&A.
Αμέσως μετά, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο bar με το κυρίως μέρος της συνάντησης, δηλαδή το εκτενές networking στο γνωστό φιλικό και καθιερωμένα ανεπίσημο κλίμα.

Ο τρόπος

Εξ’ ορισμού, η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο. Επιβαρύνεστε μόνο με ό,τι καταναλώσετε.

Περισσότερα από κοντά, το απόγευμα της Τρίτης.

Σας περιμένουμε!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;