«Τεχνολογίες Πληροφορικής Αθηνών»

To AIT, είναι το μεγαλύτερο, ιδιωτικό μη κερδοσκοπικό διεθνές κέντρο Αριστείας στην έρευνα και την μεταπτυχιακή Εκπαίδευση στην Ελλάδα, το οποίο ιδρύθηκε το 2002. Έχει αποκλειστική πανευρωπαϊκή συνεργασία με το κορυφαίο πανεπιστήμιο των ΗΠΑ Carnegie Mellon, καθώς και με το Πανεπιστήμιο Harvard σε θέματα διαρκούς επαγγελματικής κατάρτισης.

Οι τομείς εξειδίκευσης του ΑΙΤ είναι οι Τεχνολογίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών-ΤΠΕ καθώς και η διαχείριση της Τεχνολογίας και της Καινοτομίας. Η εκπαιδευτική εμπειρία του φορέα εκτείνεται τόσο στην παροχή μεταπτυχιακής εκπαίδευσης (3 μεταπτυχιακά προγράμματα επιπέδου Masters) όσο και στην παροχή προγραμμάτων συνεχιζόμενης και εκπαίδευσης εργαζομένων και στελεχών. Απο το 2002 που ιδρύθηκε το ΑΙΤ έχει μετεκπαιδεύσει περισσοτέρους από 300 φοιτητές στα μεταπτυχιακά του προγράμματα (MSIN, MSITT, MBIT)και περισσότερους απο 2200 εργαζομένους σε προγράμματα εκπαίδευσης στελεχών σε σύνολο άνω των 1500 εκπαιδευτικών ωρών.

Συνεργάζεται με τα πανεπιστήμια Carnegie Mellon University, Harvard University, Aalborg University και εταιρίες παροχής πιστοποιημένης εκπαίδευσης Sun Microsystems, Cisco, Microsoft, Quint Wellington Redwood, AIPMM-Association of International Product Marketing & Management και άλλες, ενώ αποτελεί πλήρες μέλος του European Foundation of Management Development-EFMD. Απο το 2002 έχει εκπαιδεύσει σε ανοιχτά και ενδο-εταιρικά προγράμματα εργαζομένους των εταιριών, με ειδίκευση σε θέματα δικτυακού προγραμματισμού και σχεδιασμού υπηρεσιών : OTE, Vodafone, Wind, Cosmote, hol, INTRACOM, INTRASOFT Intl, Intralot, Siemens, Alpha Bank, Eurobank, Emporiki Bank, Germanos, Inform Lykos, Olympic Catering, Diageo Hellas, Gerolymatos AEBE, Singular Logic, Syntax Πληροφορική ΑΒΕΕ, TUV Austriahellas.

Όλο το μόνιμο εκπαιδευτικό προσωπικό του ΑΙΤ είναι κάτοχοι διδακτορικών τίτλων σπουδών και έχουν πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση και την έρευνα. Στο διάστημα 2006-09 έχουν εκπαιδευτεί εργαζόμενοι σε 10 προγράμματα σε θέματα διαδικτύου για μηχανικούς.

Περισσότερες Πληροφόριες στο επίσημο site του ΑΙΤ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;