Mediterranean College

Σας παρουσιάζουμε το πιστοποιημένο κολέγιο Mediterranean College

Τοποθεσία:
Αθήνα, Πελλήνης 8 & Πατησίων 107 (Πλ. Βικτωρίας ή στάση Αγγελοπούλου)
Θεσσαλονίκη, Εγνατίας 76,

Σχολές:

Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων
Σχολή Πληροφορικής
Σχολή Κοινωνικών Επιστημών
Σχολή Μηχανικών

Προγράμματα Σπουδών
Μεταπτυχιακά Προγράμματα (Master’s)
Ανάλογα με τις υποχρεώσεις του, ο φοιτητής μπορεί να ολοκληρώσει τις σπουδές του σε 1 έτος (full time) ή 2 – 3 έτη (part time), εκτός από τα προγράμματα ΜΒΑ, MSc Cognitive Behavioural Psychotherapy και MSc Integrative Counselling and Psychotherapy που προσφέρονται αποκλειστικά με την μορφή της part time παρακολούθησης.

Προπτυχιακά Προγράμματα (Bachelor’s)

Τα προγράμματα σπουδών που οδηγούν στην απόκτηση πτυχίου Bachelor (Hons) έχουν διάρκεια από 3 έως 4 ακαδημαϊκά έτη και ακολουθούν τη δομή και τα πρότυπα του Βρετανικού συστήματος ανώτατης εκπαίδευσης. Κάθε ακαδημαϊκό έτος ξεκινά τον Οκτώβρη και ολοκληρώνεται τον Μάιο, ακολου

Higher National Diploma (HND)

Το HND είναι ένας πιστοποιημένος επαγγελματικός (vocational) τίτλος σπουδών πανεπιστημιακού επιπέδου με διεθνή αναγνώριση, καθότι το δίπλωμα εκδίδεται απ’ ευθείας από το Edexcel International, έναν φορέα που υπάγεται στο Βρετανικό Υπουργείο Παιδείας. Τα προγράμματα HND έχουν διπλό στόχο. Πρώτον, να εφοδιάσουν τους συμμετέχοντες με υψηλού επιπέδου επαγγελματικές γνώσεις, άμεσα εφαρμόσιμες στο χώρο της εργασίας τους. Δεύτερον, να προετοιμάσουν τους φοιτητές, εφ όσον το επιθυμούν, να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε ακαδημαϊκό επίπεδο. Κατά κανόνα, οι απόφοιτοι του HND έχουν τη δυνατότητα μετεγγραφής σε προχωρημένο έτος σπουδών Bachelor (2ο ή και 3ο – τελευταίο) αντίστοιχης ειδικότητας σε Βρετανικά Πανεπιστήμια ή σε πανεπιστήμια του εξωτερικού. Η απόφαση για το αν ένα Πανεπιστήμιο θα δεχθεί τον απόφοιτο HND, αλλά και για το έτος που θα τον εντάξει, εξαρτάται από τις προϋποθέσεις εισαγωγής που θέτει το Πανεπιστήμιο στην εκάστοτε ειδικότητα, την επίδοση του φοιτητή στο HND και το επίπεδο του στην Αγγλική γλώσσα.

Executive Diploma

To Mediterranean College προσφέρει στην Ελλάδα και σε αποκλειστική συνεργασία με το London Centre of Management της Μ. Βρετανίας τα μεταπτυχιακά προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης Executive Diploma.

Συγκεκριμένα προσφέρει executive diploma σε Management, Marketing, Banking & Finance, Human Resources Managemenτ, Logistics, Shipping, Journalism & Management, Sports Journalism & Management, Production & Operations Management, Small and Medium Business Management, Public Relations, Education Leadership & Management, Health Management, Accounting Management & International Accounting Standards

Προγράμματα εξ’ αποστάσεως (Distance Learning)

Το Mediterranean College (MC), ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των φοιτητών που μένουν μακριά από τα αστικά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για πρόσβαση σε ποιοτικές πιστοποιημένες σπουδές, προσάρμοσε κάποια δημοφιλή προγράμματα του με τρόπο ώστε να μπορούν να προσφέρονται και με τη μέθοδο της φοίτησης εξ’ αποστάσεως (distance learning). Η συγκεκριμένη μέθοδος παρακολούθησης προτιμάται επίσης από εργαζόμενους με άστατο ή βεβαρυμμένο πρόγραμμα.Με τη μέθοδο distance learning προσφέρονται τα παρακάτω πιστοποιημένα προγράμματα σπουδών:

Higher National Diploma – HND:

* in Counselling and Psychology
* in Learning Difficulties

Professional Diploma:

* in Speech Therapy

Τηλεφωνικό Κέντρο (24ωρο)
800 11 93 93 93 (30 γραμμές)

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site του Mediterranean College.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;