City College

Το CITY College είναι το Διεθνές Ακαδημαϊκό Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield στη Θεσσαλονίκη. Συνδέοντας την Μεγάλη Βρετανία με την Νοτιοανατολική Ευρώπη, το CITY College δίνει τη δυνατότητα στους νέους να πραγματοποιήσουν τις σπουδές τους στο αντικείμενο της επιλογής τους, να αποκτήσουν το πτυχίο ενός κορυφαίου Βρετανικού Πανεπιστημίου και παράλληλα να γίνουν μέλη μίας διακεκριμένης ακαδημαϊκής κοινότητας με εξαιρετικές προοπτικές επαγγελματικής καριέρας.

Το CΙΤΥ College ιδρύθηκε το 1989 στη Θεσσαλονίκη και έχει καθιερωθεί κατά την εικοσαετή πορεία του, ως ένα από τα καλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ν.Α Ευρώπη. Από το 2009 το CΙΤΥ College λειτουργεί ως Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield. Είναι το 6o ακαδημαϊκό τμήμα του βρετανικού Πανεπιστημίου και το μόνο που λειτουργεί εκτός Μεγ. Βρετανίας. Η σχέση του CITY College και του Sheffield δεν είναι μια απλή συνεργασία Κολεγίου με Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, καθώς το CITY College αποτελεί μέρος του Πανεπιστημίου. Το καθεστώς λειτουργίας του είναι μοναδικό για τα παγκόσμια ακαδημαϊκά δεδομένα και αποτελεί την επιβράβευση μίας μακρόχρονης και ιδιαίτερα επιτυχημένης συνεργασίας για την προσφορά ποιοτικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης. Σε μια διεθνή ακαδημαϊκή κοινότητα, με φοιτητές και καθηγητές από 15 περίπου διαφορετικές χώρες, η εκπαιδευτική εμπειρία στο CITY College είναι πραγματικά μοναδική.

Το CITY College διαθέτει τρία ακαδημαϊκά τμήματα

* Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομικών
* Τμήμα Πληροφορικής και
* Τμήμα Ψυχολογίας

Το κολέγιο προσφέρει τα ακαδημαϊκά προγράμματα Πανεπιστημίου του Sheffield τηρώντας υψηλά ποιοτικά κριτήρια. Πιο συγκεκριμένα προσφέρει 5 πτυχιακά (Bachelor’s) και 9 μεταπτυχιακά (Master’s) προγράμματα μεταξύ των οποίων και το Executive MBA. Οι φοιτητές του CITY College με την ολοκλήρωση των σπουδών τους αποκτούν τον πτυχιακό ή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών Bachelor’s ή Master’s του Πανεπιστημίου του Sheffield.

Το διακεκριμένο, μόνιμο, ακαδημαϊκό προσωπικό του CITY College, η ποιότητα της εκπαίδευσης και έρευνας, το διεθνές ακαδημαϊκό περιβάλλον, καθώς και η πιστοποίηση από επίσημους Βρετανικούς φορείς (πχ. το Βρετανικό Συμβούλιο Πιστοποίησης – BAC, τη Βρετανική Ένωση Ψυχολόγων -BPS και την Ένωση Πληροφορικής Βρετανίας – BCS και τo διεθνή φορέα πιστοποίησης ‘Association of MBAs’ – AMBA) συνθέτουν το προφίλ του CITY College και συμβάλλουν στη φήμη του ως κορυφαίου ακαδημαϊκού ιδρύματος.

Αναγνώριση και Πιστοποίηση από Αρμόδιους, Επίσημους, Διεθνείς Φορείς

Βασικά σημεία που πρέπει να γνωρίζετε για το CITY College:

* Πτυχίο του κορυφαίου βρετανικού Πανεπιστημίου του Sheffield
* Άριστο ακαδημαϊκό προσωπικό
* Εκπαίδευση με επίκεντρο τον φοιτητή
* Υψηλός δείκτης απορρόφησης στην αγορά εργασίας
* Ζωντανή πολυπολιτισμική ακαδημαϊκή κοινότητα
* Campus στο κέντρο της πόλης
* Φοιτητική ζωή στην Θεσσαλονίκη, μια όμορφη κι ασφαλή πόλη

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site του City College.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;