ΑΚΤΟ art & design

Ο ΑΚΤΟ είναι το κορυφαίο εκπαιδευτικό ίδρυμα Τέχνης και Design στην Ελλάδα.

Δέσμευσή του είναι να καλλιεργήσει δημιουργικούς και επιτυχημένους επαγγελματίες με δομημένη σκέψη και ήθος.

Οι σπουδές στον ΑΚΤΟ βασίζονται σε ισχυρά ακαδημαϊκά θεμέλια, ενώ διακρίνονται για την σύνδεσή τους με την αγορά και την χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας. Στοχεύουν στην ανάδειξη αποφοίτων με ολοκληρωμένη γνώση, προσωπικότητα και καλλιέργεια, οι οποίοι σταδιοδρομούν στην διεθνή αγορά με αυτοπεποίθηση.

Προπτυχιακά Προγράμματα

Τα εννέα επικυρωμένα προγράμματα ΒΑ και τα τρία προγράμματα που οδηγούν στην απόκτηση διπλώματος καλύπτουν τους κεντρικούς τομείς τέχνης, γραφιστικής, αρχιτεκτονικής εσωτερικού χώρου, σχεδιασμού δομικών έργων, μόδας, φωτογραφίας, animation, multimedia και cartoon-σκίτσο-κόμικ.

Μεταπτυχιακά Προγράμματα

Το πρόγραμμα Master of Arts in Design του ΑΚΤΟ, είναι ένα διακλαδικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα, που δίνει την ευκαιρία σε πτυχιούχους επαγγελματίες designers-δημιουργούς των εφαρμοσμένων τεχνών όλων των ειδικοτήτων, καθώς και σε αποφοίτους σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, κλάδων εκτός του ευρύτερου χώρου του Design, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους σ’ ένα διακλαδικό περιβάλλον, να εξελιχθούν μέσα από την ατομική τους έρευνα, καθώς και μέσα από τη γόνιμη αλληλεπίδραση μεταξύ τους.

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site του ΑΚΤΟ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
19:45
-
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
19:45
-
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;