AAS College Art & Design

Το AAS College φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια παρουσίας στο χώρο της εκπαίδευσης εφαρμοσμένων τεχνών, κατέχοντας ηγετική θέση στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Oι νέες κτιριακές εγκαταστάσεις στο κέντρο της πόλης, στη συμβολή των οδών Κουντουριώτου και Παγγαίου, σ’ ένα κτίριο έξι ορόφων, 2000 τμ., με θέα στη θάλασσα, υψηλής αισθητικής που πληροί τις σύγχρονες προδιαγραφές.

Το AAS, με 200 σπουδαστές, εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, αποτελεί μια από τις αναγνωρισμένες σχολές στον τομέα του και προσφέρει εκτός από προπτυχιακές, μεταπτυχιακές σπουδές σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Central Lancashire της Μεγάλης Βρετανίας. Ο μεγάλος αριθμός επιτυχημένων και καταξιωμένων επαγγελματιών – αποφοίτων του Κολλεγίου το έχει καταστήσει στην κορυφή των προτιμήσεων στους τομείς της Τέχνης, της Επικοινωνίας & του Design.

  • Μεταπτυχιακά Προγράμματα

Θεμελιώδης φιλοσοφία των Master Degrees στο AAS, είναι η παροχή στους φοιτητές της ευκαιρίας να ερευνήσουν και να πραγματοποιήσουν τις ατομικές τους φιλοδοξίες και δυνατότητες, δημιουργώντας ένα πλαίσιο για την ανάπτυξή τους ως ειδικευμένοι και ενημερωμένοι επαγγελματίες. Γι’ αυτό και τα μεταπτυχιακά προγράμματα MASTER of ARTS του University of Central Lancashire που γίνονται στο AAS έχουν σαν κεντρικό θέμα τους την εξατομικευμένη έρευνα και πρακτική.

Μέσα από συζήτηση με τους καθηγητές τους, οι φοιτητές είναι σε θέση να διαμορφώσουν ένα μοναδικά ατομικό, κατάλληλο γι’ αυτούς πρόγραμμα μελέτης.

Οι παραδόσεις, διαλέξεις και προσωπικές διορθώσεις (tutorials) γίνονται κύρια από τους καθηγητές του AAS, σε συνεργασία με Άγγλους καθηγητές του UCLan.

Η δομή του προγράμματος σπουδών των Masters είναι ίδια με το UCLan. Διδάσκονται τα ίδια μαθήματα που διδάσκονται και στην Αγγλία και διέπονται από την ίδια φιλοσοφία και τους ίδιους στόχους.

  • Bachelors

BA(Hons) Advertising

BA(Hons) Animation

BA(Hons) Contemporary Fine Arts

BA(Hons) Digital Graphics

BA(Hons) Fashion & Textile

BA(Hons) Games Design

BA(Hons) Graphic Design

BA(Hons) Interior Design

BA(Hons) Photography

BA(Hons) Product Design

  • Τμήματα mature students
  • Foundation

Το Foundation Art & Design διάρκειας ενός έτους, είναι ένας προπτυχιακός κύκλος μαθημάτων. Είναι πλήρους φοίτησης και η επιτυχής ολοκλήρωση του εγγυάται μια θέση σε ένα κλάδο σπουδών ΒΑ στο AAS.

Το Foundation Art & Design στο AAS έχει τέσσερις κύριους στόχους:

Πρώτον: να σου παρέχει ευκαιρίες για να ενισχύσεις την εμπειρία σου και τη κατανόηση όλων των τομέων της τέχνης και του design.

Δεύτερον: να σου συστήσει μεθόδους για να επεκτείνεις τη δημιουργικότητά σου και να σου διδάξει την πλάγια και δημιουργική σκέψη

Τρίτον: να σε εισάγει στον κύκλο σπουδών που έχεις επιλέξει και στις ειδικές μεθόδους και απαιτήσεις του

Τέταρτο: να σε βοηθήσει να προσεγγίσεις το επίπεδο γραπτού και προφορικού λόγου στην Αγγλική Γλώσσα που είναι απαραίτητο για τη διεξαγωγή και απόκτηση ενός πτυχίου Bachelor of Honours από το Πανεπιστήμιο του Central Lancashire.

Αποσπάσματα, από το επίσημο site του AAS College Art & Design, όπου μπορείτε να βρείτε και περισσότερες πληροφορίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;