Kontra Channel | Ξεκινάει δοκιμαστικά στις 6 Σεπτεμβρίου

Όπως σας είχαμε αναφέρει για το Kontra Channel,  στις 6 Σεπτεμβρίου θα γίνει η δοκιμαστική λειτουργία του καθώς όπως διαβάσαμε θα εκπέμπει από την συχνότητα που ήταν παλιά το κανάλι «Τηλεφώς» και το στούντιο του θα βρίσκεται στον Ταύρο, εκεί που στεγαζόταν το παλιό Alter. Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Τάσος Παπαδόπουλος, το Kontra θα δίνει πιο πολύ βάση σε αποκαλυπτικά θέματα.

Πιο αναλυτικά τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τις ζώνες του νέου καναλιού είναι:

  • Στην πρωινή ζώνη θα βρίσκεται ο επικοινωνιολόγος Σωτήρης Τζούμας, ο οποίος θα παρουσιάζει μια πρωινή εκπομπή από τις 7 μέχρι και τις 8 με θέματα εκκλησιαστικού ενδιαφέροντος.
  • Στην συνέχεια θα πάρει την σκυτάλη ο Δημήτρης Μάρκος με μια δύωρη ενημερωτική εκπομπή, με κυρίαρχο το ενημερωτικό ρεπορτάζ.
  • Στη μία το μεσημέρι μέχρι και τις τρεις θα προβάλλεται μια οικονομική εκπομπή στην οποία βάζει την σφραγίδα του ο οικονομικός συντάκτης Στέλιος Χρυσοστομίδης.
  • Αργότερα τρεις καταξιωμένοι στον χώρο νομικοί, ο Δημήτρης Παξινός ο οποίος έιναι και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, ο Αλεξανδρος Κατσαντώνης και ο γνωστός σε όλους Αλέξης Κούγιας θα παίρνουν την σκυτάλη με νομικά ζητήματα.
  • Ακόμη ένα όνομα έχει ακουστεί, αυτό του δημοσιογράφου Νίκου Καραγιαννίδη ο οποίος θα παρουσιάζει μια εκπομπή με θέμα το Στοίχημα.
  • Πολύ πιθανόν επίσης την Παρασκευή και Κυριακή θα βλέπουμε στις οθόνες του νέου καναλιού τον πρώην Υπουργό Ανδρέα Ανδριανόπουλο.

Τέλος εκτός από τους δημοσιογράφους που θα παρουσιάζουν το Κεντρικό Δελτίο των ειδήσεων, δύο φορές την εβδομάδα θα βγαίνει να σχολιάζει και ο ιδιοκτήτης του καναλιού, Γιώργος Κουρής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;