Κώστας Μπακογιάννης, Υποψήφιος για τον Δήμο Καρπενησίου

Υποψήφιος για Δήμαρχος στο νέο Δήμο Καρπενησίου ο Κώστας Μπακογιάννης και όσο να το πεις, δεν έχουν γραφτεί και λίγα για το γεγονός! Επίσης πολλά έχουν γραφτεί για το “ποιος είναι ο Κώστας Μπακογιάννης”! Λοιπόν εμείς θα σας παρουσιάσουμε το “ποιος είναι”, ρίχνοντας μία σύντομη ματιά στο βιογραφικό του!

Ο Κώστας Μπακογιάννης γεννήθηκε στην Αθήνα το Μάρτιο του 1978. Οι στρατιωτικές του υποχρεώσεις εκπληρώθηκαν στις Ειδικές Δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού, ως Καταδρομέας-Αλεξιπτωτιστής. Σπούδασε Ιστορία και Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο Brown (ΗΠΑ) και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στον τομέα της Δημοσίας Διοίκησης στο Πανεπιστήμιο του Harvard (ΗΠΑ). Αυτή τη στιγμή είναι Υποψήφιος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης στο γνωστικό αντικείμενο των Πολιτικών Επιστήμών και των Διεθνών Σχέσεων.

Από άποψη εργασίας, έχει δουλέψει σε διεθνείς οργανισμούς όπως το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες και τη Παγκόσμια Τράπεζα με έδρα το Κόσοβο, καθώς και στο Υπουργείο Εξωτερικών. Αυτή τη στιγμή είναι διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλη ιδιωτική εταιρία στην Αθήνα.

Για το τέλος αφήσαμε τα οικογενειακά! Πέρα από γιος του Παύλου και της Ντόρας Μπακογιάννη, για το οποίο γράφουν όλοι, είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;