Φοιτητικά σπίτια | Συμβουλές για τα ενοίκια

Κατ’αρχάς συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους που μπήκανε σε μία σχολή της προτίμησής τους και τους ευχόμαστε μια υπέροχη φοιτητική ζωή, κι εμείς σε αυτήν ανήκουμε. Αρκετοί είναι αυτοί οι οποίοι θα έχουν περάσει σε σχολές εκτός των πόλεων που κατοικούν και σίγουρα θα αναζητούν κάποιο σπίτι με όσο το δυνατόν καλύτερη τιμή. Οι βάσεις 2010 έχουν ανακοινωθεί και όλοι γνωρίζετε ποια πόλη θα φιλοξενήσει την φοιτητική σας ζωή. Την περίοδο αυτή λοιπόν,  οι πλέον φοιτητές, μαζί με τους γονείς τους, ψάχνουν να βρουν κάποιο νέο σπίτι για τις επερχόμενες σπουδές.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης

Υψηλότερα μισθώματα που γίνονται από πρόσωπα, τα οποία δεν έχουν σχέση με τον κλάδο των μεσιτών, πρέπει να εξετάζονται με προσοχή,

καθώς συνιστά στους γονείς και φοιτητές να προτιμούν τα πιστοποιημένα κτηματομεσιτικά γραφεία και να είναι ενήμεροι για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους. Πρόσθεσε δε ότι πολλοί υποψήφιοι ενοικιαστές έχουν πέσει θύματα εξαπάτησης, επειδή απευθύνθηκαν σε λάθος άτομα, παρ’όλα αυτά προσθέτει να μην πανικοβάλλονται, αφού υπάρχει πληθώρα διαμερισμάτων.

Τέλος τόνισε ότι πρέπει να αποφεύγονται οι συναλλαγές με μη πιστοποιημένα κτηματομεσιτικά γραφεία, δίνοντας προκαταβολή χρημάτων.

Σύμφωνα με στοιχεία μεσιτικών γραφείων, οι τιμές για την ενοικίαση γκαρσονιέρας έως και δυάρι κυμαίνονται από 300 έως 450 ευρώ.

Συνεπώς ψαχτείτε καλά πριν δώσετε έστω και ένα ευρώ γιατί….. στην Ελλάδα είμαστε…

Σας υπενθυμίζουμε, ότι μπορείτε να ψάχνετε για σπίτι, και μέσω της υπηρεσίας του neolaia.gr Βρες Σπίτι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;