Την συνέλαβαν γιατί οδηγούσε υπό την… επήρεια σεξουαλικού βοηθήματος

Από Γ. Τσαλίκης 29 Αυγούστου 2010

Αμερική λοιπόν, η χώρα where amazing happens, που λέει και το διαφημιστικό σποτ του NBA, και η οποία δεν σταματάει να μας προσφέρει πρωτότυπες ειδήσεις.

Ας ξεκινήσουμε με κάποιες παραδοχές. Οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής, απαιτούν από την γυναίκα, να είναι καλή νοικοκυρά, άριστη υπάλληλος και ιδανική σύντροφος ή αλλιώς κυρία στα συζυγικά της καθήκοντα. Πολλές φορές μάλιστα πρέπει να επωμίζεται και το βάρος, της αποφυγής των τετριμμένων στην σεξουαλική ζωή του ζευγαριού, ώστε να υπάρχει πάντα ενδιαφέρον και η έννοια του πικάντικου να τους βοηθάει να ξεπερνούν την φυσική ανία που προκαλεί η χρόνια δέσμευση.

Κάπως έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε θεωρώ, την είδηση, πως στο Οχάιο των Η.Π.Α., μία γυναίκα, σταμάτησε σε έλεγχο της αστυνομίας, και οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν αντίκρισαν την γυναίκα οδηγό, μισόγυμνη με ένα σεξουαλικό βοήθημα ανά… χείρας, και δίπλα της τον συνοδηγό-άντρα της, να κρατάει ένα λάπτοπ που έπαιζε πορνό.

Πρόκειται για την Colondra Hamilton, 36 ετών, που πλέον κατηγορείται για οδήγηση σε  »inappropriate alertness» (ακατάλληλη εγρήγορση) και παράνομη χρήση φιμέ τζαμιών..

Οι αστυνομικές αρχές δήλωσαν πως πρώτη φορά αντιμετωπίζουν ένα τέτοιο περιστατικό και ελπίζουν η δημοσιότητα που πήρε το θέμα, να την … »ταρακούνησε» αρκετά, ώστε να μην το ξανακάνει..

Άντρες…