Νίκος Αμάραντος: Tο 1ο Εξουσιοδοτημένο Κέντρο City & Guilds Κομμωτικής στην Ελλάδα

Από neolaia.gr Team 27 Αυγούστου 2010

O εκπαιδευτικός όμιλος Κομμωτικής Τέχνης και Επαγγελμάτων Ομορφιάς «ΝΙΚΟΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ» συμπληρώνει φέτος τα 50 χρόνια λειτουργίας του, με απόλυτη επιτυχία στην κομμωτική παιδεία.

Παράλληλα, τα Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών «ΝΙΚΟΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ» πιστοποιήθηκαν από τον παγκοσμίου αποδοχής και εμβέλειας Βρετανικό Οργανισμό Πιστοποίησης Επαγγελματικών Καταρτίσεων City & Guilds, ως Εξουσιοδοτημένο Εξεταστικό Κέντρο City & Guilds για τα επαγγέλματα της Κομμωτικής Τέχνης.

Aπέκτησαν τον παραπάνω τίτλο και παράλληλα το δικαίωμα να πιστοποιούν τους Σπουδαστές τους για την Κομμωτική, μετά από πολύμηνους ελέγχους των διδακτικών και εξεταστικών διαδικασιών, της διδακτικής ύλης, του υλικοτεχνικού εξοπλισμού και των διδακτικών προγραμμάτων, από τον Οργανισμό City & Guilds στην Ελλάδα και είναι το πρώτο και μοναδικό Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών στην Ελλάδα που κατέχει αυτή την ιδιότητα.

Τα πιστοποιητικά γνώσεων και δεξιοτήτων City & Guilds Κομμωτικής συμπεριλαμβάνονται και συνοδεύονται από το Europass, το οποίο αποτελεί το Ευρωπαϊκό standard και βεβαίως την απόδειξη ότι τα εν λόγω πιστοποιητικά είναι καταξιωμένα και αποδεκτά σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες. Τα πιστοποιητικά City & Guilds μαζί με το αντίστοιχο Europass αποτελούν ιδιαίτερα σημαντικό εφόδιο για όλους τους σπουδαστές και ειδικότερα για εκείνους που σκοπεύουν να εργαστούν στο εξωτερικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ