Τηλεοπτική Πρεμιέρα | «Camp Rock 2: Η τελευταία συναυλία»

Η γεμάτη μουσική και χορό ταινία, όπου πρωταγωνιστούν οι Jonas Brothers και η Demi Lovato, κάνει πρεμιέρα το Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου στις 09:00π.μ. στο Disney Channel Ελλάδας

Έρχεται! Οι Jonas Brothers και η Demi Lovato είναι έτοιμοι να ροκάρουν το καλοκαίρι στην ταινία «Camp Rock 2: Η τελευταία συναυλία», ένα μιούζικαλ γεμάτο rock n roll που γιορτάζει τη μουσική, τον χορό και την ελευθερία του καλοκαιριού και θυμίζει στους τηλεθεατές να «απολαμβάνουν το ταξίδι». Μέρος της σειράς franchise των Original Movies του Disney Channel που έχουν γνωρίσει σε μια ολόκληρη γενιά τις σύγχρονες μιούζικαλ ταινίες, το «Camp Rock 2: Η τελευταία συναυλία» θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Σεπτεμβρίου στις 09:00π.μ. στο Disney Channel Ελλάδας.

Μια έκπληξη περιμένει τους Έλληνες fans καθώς στο «Camp Rock 2: Η τελευταία Συναυλία» θα δουν την επιστροφή όλων των αγαπημένων τους χαρακτήρων, τις απίθανες φωνές τους και υψηλού επιπέδου χορογραφία, για την οποία έγινε γνωστή αυτή η μουσική υπερπαραγωγή.

Από την ημέρα της πρεμιέρας του έχουν παρακολουθήσει το «Camp Rock» πάνω από 137 εκατομμύρια τηλεθεατές και το soundtrack της σειράς έχει πουλήσει 2.5 εκατομμύρια CDs παγκοσμίως, ενώ παρέμεινε για τον εκπληκτικό αριθμό των 10 εβδομάδων στο Top 10 του Billboard 200 Album Chart των ΗΠΑ. Το ολοκαινούριο soundtrack θα διατίθεται στα καταστήματα από τις 6 Σεπτεμβρίου.

Αυτό το καλοκαίρι διασκέδασης ξεκινάει με την πολυαναμενόμενη επανασύνδεση του Camp Rock. Όλοι οι Camp Rockers έχουν επιστρέψει, ανυπόμονοι να συντονιστούν και να ροκάρουν. Κανείς δεν είναι πιο ενθουσιασμένος από τη Mitchie, που περιμένει περισσότερα από ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική. ¶ρτι αφιχθέντες από μια παγκόσμια περιοδεία, το ροκ συγκρότημα Connect 3 τριγυρνούν εκεί όλο το καλοκαίρι – ο Shane πολιορκεί τον έρωτά του από το προηγούμενο καλοκαίρι, τη Mitchie, με τους φίλους του από το συγκρότημα να του συμπαρίστανται ηθικά. Ο θρύλος της κιθάρας Brown Cesario, ο ιδιοκτήτης του Camp Rock, είναι έτοιμος να ροκάρει.

Αλλά δεν είναι όλα όπως φαίνονται σ’ αυτόν τον εφηβικό παράδεισο του ροκ. Στην απέναντι πλευρά της λίμνης αστράφτει το νέο Camp Star: μια υψηλής τεχνολογίας μουσική κατασκήνωση που έφτιαξε με πολλά λεφτά ο πρώην φίλος του Brown από το συγκρότημά τους, ο Axel Turner, που έχει ωστόσο ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί του. Το προσγειωμένο Camp Rock μπορεί να μιλάει για το πάθος, το ταλέντο και τη δέσμευση αλλά το Camp Star μπορεί να υπερηφανεύεται για τους πόρους, τις υποδομές και τον πλούτο του – έχει αρκετά χρήματα για να κλέψει τους συμβούλους του Camp Rock και να το κλείσει.

Αλλά ο Axel δεν υπολογίζει την ηγετική προσωπικότητα της Mitchie, που ορκίζεται να σώσει την αγαπημένη της κατασκήνωση και το καλοκαίρι των φίλων της. Με το στυλό στο χέρι, οργανώνει τους μεγαλύτερους Camp Rockers σε συμβούλους και κρατάει σε λειτουργία την κατασκήνωση. Μετά από αυτό η Mitchie προχωράει ένα βήμα παραπέρα … με το να προσκαλέσει το εγωκεντρικό Camp Star σε μία τελευταία συναυλία –μια συναυλία-μονομαχία στο τέλος του καλοκαιριού… κι ας νικήσει η καλύτερη κατασκήνωση.

Πρωταγωνιστές είναι η Demi Lovato στον ρόλο της Mitchie Torres, ο Joe Jonas ως Shane Gray, ο Nick Jonas ως Nate, ο Kevin Jonas ως Jason, η Alyson Stoner ως Caitlyn Geller, η Meaghan Martin ως Tess Tyler, η Jasmine Richards ως Peggy, η Anna Maria Perez de Tagle ως Ella, ο Matthew “Mdot” Finley ως Luke, η Chloe Bridges ως Dana Turner, ο Roshon Fegan ως Sander, ο Jordan “J” Francis ως Barron, η Maria Canals-Barrera ως Connie Torres, ο Daniel Fathers ως Brown και ο Daniel Kash ως Axel Turner.

Το «Camp Rock 2: Η τελευταία συναυλία» είναι σε σενάριο του Dan Berendsen (σεναριογράφο της ταινίας του Disney «Hannah Montana- Η Ταινία» και του «Οι Μάγοι του Γοέβερλυ – Η Ταινία» και της ομάδας της Karin Gist και της Regina Hicks. Βασίζεται σε χαρακτήρες που δημιούργησε η Karin Gist, η Regina Hicks, η Julie Brown και ο Paul Brown. Σκηνοθέτης και συμπαραγωγός είναι ο κάτοχος του DGA Award, Paul Hoen (από το «The Cheetah Girls One World» και το «Jump In» του Disney Channel). Παραγωγός είναι ο Kevin Lafferty και διευθυντής παραγωγής είναι ο Alan Sacks. Το «Camp Rock 2 Η τελευταία συναυλία» είναι μια παραγωγή της Coin Flip Productions, Ltd και των Alan Sacks Productions.

Μετά την τεράστια επιτυχία του επίσημου soundtrack “Camp Rock” το 2008, το καστ, συμπεριλαμβανομένων των Jonas Brothers και της Demi Lovato με τις πωλήσεις εκατομμυρίων δίσκων, βρίσκονται ξανά μαζί για το «Camp Rock 2: Η τελευταία συναυλία».

(Δελτίο Τύπου)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;