Παντελής Θαλασσινός - Γιώτα Νέγκα @ Πλατεία Κοραή, Πειραιάς

Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου ο Παντελής Θαλασσινός και η Γιώτα Νέγκα εμφανίζονται στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά. Μαζί τους ο τραγουδοποιός Σταμάτης Χατζηευσταθίου. Ώρα έναρξης: 20:30.Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Διοργάνωση: Νομαρχία Πειραιά σε συνεργασία με το Δήμο Πειραιά.

Ο Παντελής Θαλασσινός διαλέγει αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά επιλέγει και τραγούδια άλλων δημιουργών που αγαπά καθώς και παλαιότερα λαϊκά και παραδοσιακά.

Η Γιώτα Νέγκα, μία από τις σημαντικότερες νέες ερμηνεύτριες που έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις με την ερμηνεία της στους δίσκους αλλά και στις ζωντανές εμφανίσεις, χρωματίζει μοναδικά με τη φωνή της κάθε τραγούδι που ερμηνεύει.

Μαζί τους για πρώτη φορά και ο ταλαντούχος τραγουδοποιός Σταμάτης Χατζηευσταθίου, ο οποίος εδώ και χρόνια συνεργάζεται με αξιόλογους ερμηνευτές, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε και ο νέος του δίσκος με τίτλο «Σαν των ανθρώπων τις φωνές», όπου εμφανίζεται και ως ερμηνευτής.

Ο Παντελής Θαλασσινός, η Γιώτα Νέγκα και μαζί τους ο Σταμάτης Χατζηευσταθίου ερμηνεύουν σπουδαία τραγούδια, ακολουθώντας πάντοτε τη διάθεση της βραδιάς, σε ένα μουσικό πρόγραμμα που διακρίνεται για την επικοινωνιακή του διάθεση.

Μία συναυλιακή βραδιά για όσους αγαπούν το ελληνικό τραγούδι στην καλύτερη εκδοχή του!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;