Ελλάδα-Σερβία | Το βίντεο με το ξύλο..

Θα ήταν άλλος ένας φιλικός αγώνας μπάσκετ, στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων για το μουντομπάσκετ της Τουρκίας. Αλλά τελικά όχι. Λίγο πριν την λήξη του παιχνιδιού (τρία λεπτάκια απέμεναν) και ενώ το παιχνίδι είχε ήδη πάρει φωτιά, μετά την αποβολή τυο Ίβκοβιτς με δύο τεχνικές ποινές για διαμαρτυρία, ξεκίνησε καβγάς, μεταξύ Τεόντοσιτς και Φώτση.

Ο Μπατμαν του ελληνικού μπάσκετ (πωρώνομαι με αυτό το παρατσούκλι) έπαιξε κάτι ψιλές με τον Μίλος, ώσπου στον τσαμπουκά μπήκε ο Νέναντ Κρστιτς (τα ονόματα των Σερβων χωρίς φωνήεντα, με πωρώνουν επίσης, οπως ήταν και Στρζναν Άντριτς του Παναθηναϊκού), ο οποίος απλώς εκλεισε τα μάτια, και αρχισε να ρίχνει μπουνιές όπου έβρισκε.

Το λάθος του όμως, ήταν ότι μία από αυτές βρήκε τον Big Sofo. Η συνέχεια δεν περιγράφεται, με τον Σοφοκλή να κινείται αργά και βασανιστικά προς το μέρος του, ενώ ένα μάτσο Σέρβοι, προσπαθούν να τον αναχαιτίσουν μάταια. Όταν τελικά, κανα 5άρι ριψοκίνδυνοι μπαίνουν μπροστά (με ξενερώνουν αυτοί οι τύποι) ο απίθανος κύριος Κρστιτς, πήρε μία μεταλλική καρέκλα, και σαν γνήσιος φίλαθλος της Παρτιζαν, την εκτόξευσε προς τον Big Sofo. Έκανε όμως missclick, και αυτή πέτυχε τον Μπουρούση, και του άνοιξε το κεφάλι.

Εκεί κάπου ακούστηκε το καμπανάκι της γραμματείας, οι Σερβοί δεν βγήκαν ποτέ στο ρινκ-παρκέ, και ο φωτεινός πίνακας, έδειξε νικητή στις καρδιές μας τον Σοφοκλή, και μεγάλο χαμένο το μπάσκετ.

Σχόλια:

1) Να τιμωρηθούν με αποκλεισμό, όλοι οι παίχτες που ενεπλάκησαν και σε συλλογικό επίπεδο, για διακωμώδηση του αθλήματος. (για να πούμε και μία εξυπνάδα κουνώντας το δάκτυλο)

2) Δεν θα επιτρέψω σχόλια τύπου Π@%#^ Σέρβοι εδώ δεν είναι Βοσνία

3) Προτείνω το Kalashnikof του Bregovic να ντύσει το βίντεο που ακολουθεί:

[youtube ste4A1v5W-o]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;