Facebook | Νέα εφαρμογή μολύνει το προφίλ σας!

Μια νέα εφαρμογή Dislike button (δε μου αρέσει) εμφανίστηκε στο Facebook, η οποία υπόσχεται στους χρήστες οτι εκτός από like μπορούν πλέον να κάνουν και dislike. Στην πραγματικότητα αυτό έχει σκοπό να γεμίσει το προφίλ κάθε χρήστη που θα την αποδεχτεί με άχρηστα μηνύματα (spam).

Ο τρόπος με τον οποίο εγκαθίσταται η εφαρμογή στον χρήστη είναι πολύ εύκολη, καθώς εμφανίζετε  σαν προτεινόμενη από φίλο ο οποίος έχει κάνει εγκατάσταση και αυτός, κάνοντας τον να πιστέψει οτι είναι μία ασφαλής εφαρμογή και με το που κάνει αποδοχή, το προφίλ του, γεμίζει με μηνύματα και διαφημίσεις. Παράλληλα δέχεται και στέλνει προσκλήσεις και σε άλλους φίλους σας ώστε να συμμετέχουν σε online δημοσκοπήσεις, από τις οποίες πληρώνονται οι δημιουργοί της εφαρμογής του dislike.

Τέλος, εκπρόσωπος του Facebook δήλωσε ότι δεν πρόκειται τώρα ή στο μέλλον κανείς να αποκτήσει τη δυνατότητα να κάνει dislike, μιας και το site θέλει τους χρήστες να δίνουν μόνο θετικές εκτιμήσεις σε κάποιο post που τους αρέσει.

Γιαυτό λοιπόν όταν βλέπετε ότι κάτι δεν πάει καλά με τον λογαριασμό σας στο Facebook μην ξεχνάτε να αλλάζετε τον προσωπικό σας κωδικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
79'
1 - 0
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
75'
0 - 2
Κλα
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;