Τζούλια Αλεξανδράτου, Έφη Θώδη μαζί. Και μη χειρότερα!

Από Γιώργος Γκριτζάλας 29 Ιουλίου 2010

Είσαι νέος; Ανησυχείς για το μέλλον σου; Σπουδάζεις χρόνια για να μείνεις άνεργος; Ξεφτιλίσου και θα σε κάνει ήρωα η κοινωνία. Στην αρχή κάναμε πλάκα, στη συνέχεια προβληματιστήκαμε, τώρα είμαστε βέβαιοι. Ζήτω η Τζούλια Αλεξανδράτου. Ζήτω η Έφη Θώδη. Στις 7 Αυγούστου, οι δύο σούπερ σταρς, θα προχωρήσουν σε μία σπάνια, συλλεκτική, κοινή εμφάνιση, σε πανηγύρι στο Ξυλόκαστρο. Θα μαζευτεί ο κόσμος, να ζητωκραυγάσει συνεπαρμένος από το ταλέντο που αναμένεται να ξεχειλίσει στο συγκεκριμένο event.

Θα πάω το ρεπορτάζ ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας πρόταση στο κράτος να παραχωρήσει το Λυκαβηττό να δώσουν συναυλία τα κορίτσια, έτσι κι αλλιώς θα τον γεμίσουν. Το Ηρώδειο που αρμόζει στον παραγόμενο πολιτισμό, δυστυχώς δεν χωράει το αλαλάζον ενθουσιασμένο πλήθος που αναμένεται να παρευρεθεί.

Αν μάλιστα μαζί με τη συναυλία, μοιραστεί στους παρευρισκομένους το νέο dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου, ο μόνος χώρος που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, θα είναι το Πεδίον του Άρεως. Αλλά ξέρω γιατί δεν το παραχωρούν. Φοβούνται πιθανή σύγκριση με τον κόσμο που θα έχουν προεκλογικά οι ηγέτες των δύο μεγάλων κομμάτων…