Big Brother | Φέτος στον Alpha

Η λύση στην οικονομική δυσπραγία που διατρέχουν τα κανάλια, είναι γνωστή στον Alpha. Ακούει στο όνομα “ριάλιτυ”. Αν είναι και βαρύ, θα κάνει και νούμερα. Μεγάλα νούμερα, μεγάλα ποσά διαφήμισης, μικρό κόστος. Πόσο μάλλον όταν το ριάλιτυ έχει ήδη δοκιμαστεί στην αγορά. Ακόμη πιο εύκολα τα πράγματα. Αν ισχύουν και τα όσα ακούγονται για τον κυρ-Αντρέα… Τελειωμένη υπόθεση! Αντρέας Μικρούτσικος και ένα Big Brother που θυμίζει το παλιότερο The Wall. Αν δεν κάνει κάτι το ΕΣΡ, θα ευχαριστηθούμε τσακωμό. Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Aplha.

Το παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο έρχεται και πάλι στην Ελλάδα… και η περιπέτεια ξεκινάει στον ALPHA!!!

Το «Big Brother» επιστρέφει στη μικρή οθόνη έτσι όπως δεν το έχουμε ξαναδεί! Ανανεωμένο, περιπετειώδες, απρόβλεπτο, ανατρεπτικό! Περιπέτεια χωρίς όρια, μεγάλα μυστικά, ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, παίκτες σε ετοιμότητα, αισθήσεις σε εγρήγορση! Το μεγαλύτερο reality show όλων των εποχών, που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε πάνω από 70 χώρες, έρχεται στον Alpha για να ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη, να μας συγκινήσει και να μας παρασύρει στο μοναδικό ταξίδι του!

14 παίκτες… 12 εβδομάδες… για να κερδίσουν μέχρι 200.000 ευρώ!

Η απόλυτη περιπέτεια αρχίζει τον Οκτώβριο στον Alpha!

Άνθρωποι που μετρούν τις δυνάμεις και τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους με κέρδος εκτός από το χρηματικό έπαθλο, μια μοναδική διαδρομή 12 εβδομάδων πλούσια σε δράση, ανταγωνισμό, αγωνία, συγκίνηση και έντονα συναισθήματα!

Το Big Brother 2010 θα είναι εντελώς διαφορετικό από ότι έχετε δει μέχρι τώρα! Ένα ξεχωριστό «Big Brother» γεμάτο περιπέτειες και μυστικά!

Ποιος θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στην μεγάλη πρόκληση; Ποιος θα αντέξει μέχρι το τέλος; Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής;

«BigBrother», έρχεται στον Alpha ανανεωμένο, απρόβλεπτο και ανατρεπτικό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;