Προγνωστικά Στοιχήματος 24/7

Από neolaia.gr Team 24 Ιουλίου 2010

Καλημέρα σας, λίγα πράγματα χθες στο ποδοσφαιρικό κουπόνι και θεωρήσαμε σωστό να απέχουμε. Έτσι, για άλλη μία μέρα το βάρος έπεσε στο Τένις, με τον Tipster μας να έχει 2/4, προσφέροντας όμως εξαιρετικές αποδόσεις στα σημεία που επαληθεύτηκαν. Ο Mayer κέρδισε το Ferrero και μας πρόσφερε την πολλή καλή απόδοση του 2.63, προσφέροντας μας κέρδη περί τα 82€. Το δεύτερο πολύ δυνατό σημείο ήταν το 2-0 στα σετ για τον Anderson απέναντι στον Lacko, που μας δόθηκε στην απόδοση του 3.20 και μας πρόσφερε κέρδη περί τα 110€. Το Τένις επιστρέφει, με το ταμείο της στήλης να καταγράφει καθημερινά κέρδη. Πάμε στα σημερινά…

Έχει ξεκινήσει η λειτουργία της στήλης «Μεταγραφές Superleague 2010». Μπορείτε να δείτε τα «πάρε-δώσε» των ομάδων, αλλά και πληροφορίες για όλους τους παίκτες που ήρθαν στις ομάδες της Superleague!! Η στήλη θα ανανεώνεται καθημερινά με άρθρα και την ενημέρωση των πινάκων.

Αρκετοί αγώνες στο σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, με το κυρίως πιάτο βέβαια να σερβίρεται αύριο. Μπορούν να προκύψουν πάντως αρκετές ευκαιρίες από τα σημερινά ματς που θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Στη Formula 1, για το μεσημέρι είναι προγραμματισμένες οι κατατακτήριες δοκιμές, με τη στήλη να έχει ήδη ανανεωθεί με τις επιλογές μας. Τέλος, στο Τένις, μέχρι το μεσημέρι θα έχει ανανεωθεί η στήλη με τις επιλογές μας από τα σημερινά ματς.