Σούπερ καύσωνας το ΣΚ, ραντεβού σε παραλία

Από το συνεργαζόμενο kairos.gr

Παρασκευή 23-07-2010

Υψηλές θερμοκρασίες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας εκτός από την ανατολική και νοτια νησιωτική χώρα όπου το ενισχυμένο μελτέμι θα μετριάζει τις μέγιστες θερμοκρασίες. Τοπικές καταιγίδες αναμένονται τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες σε περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας και της Εύβοιας.

Πιο αναλυτικά:

Ήπειρος: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Άνεμοι από ΒΒΑ διευθύνσεις ασθενείς και θερμοκρασία από 14 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά ορεινά της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας και ενδεχομένως να σημειωθούν τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι από ΒΒΔ διευθύνσεις ασθενείς και θερμοκρασία από 13 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Θράκη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά ορεινά. Άνεμοι από ΒΒΑ διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά στο Θρακικό έως μέτριοι και θερμοκρασία από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις πυκνότερες τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες στα ανατολικά ηπειρωτικά ορεινά όπου και ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι αρχικά από ΒΒΑ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 16 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Ιόνιο: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Άνεμοι από ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι και θερμοκρασία από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Στερεά Ελλάδα: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις πυκνότερες τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά της ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας όπου και ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι αρχικά από Β διευθύνσεις μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 17 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Πελοπόννησος: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά ορεινά της κεντρικής και νοτιοδυτικής Πελοποννήσου και ενδέχεται να σημειωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες. Άνεμοι αρχικά από ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 17 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Ανατολικό Αιγαίο: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι από ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και θερμοκρασία από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Άνεμοι από ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και θερμοκρασία από 26 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Κρήτη: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Άνεμοι από ΒΔ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στο Κρητικό έως ισχυροί και θερμοκρασία από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στην νότια Κρήτη θα είναι 3-4 βαθμούς υψηλότερη.

Δωδεκάννησα: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Άνεμοι από ΒΔ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στο Καρπάθιο έως ισχυροί και θερμοκρασία από 25 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Αττική: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις πυκνότερες τις πρωινές ώρες όπου ενδέχεται να σημειωθούν παροδικές βροχές στα βόρεια ηπειρωτικά ορεινά. Άνεμοι αρχικά από Β διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 25 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα ανατολικά ηπειρωτικά ορεινά και ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι από ΒΒΔ διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά στον νότιο Θερμαικό έως μέτριοι και θερμοκρασία από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Σάββατο 24-07-2010

Αίθριος καιρός σε ολόκληρη σχεδόν την χώρα με υψηλές θερμοκρασίες.

Πιο αναλυτικά:

Ήπειρος: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα ανατολικά ηπειρωτικά ορεινά. Άνεμοι από ΔΒΔ διευθύνσεις ασθενείς και θερμοκρασία από 14 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά ορεινά της συνοριακής ζώνης και ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι αρχικά από ΔΒΔ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΝΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 13 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Θράκη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά τμήματα της Ροδόπης και του Έβρου και ενδεχομένως να σημειωθούν τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι αρχικά από Β διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΑΒΑ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά ορεινά και ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι από ΒΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία από 16 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Ιόνιο: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Άνεμοι από ΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στερεά Ελλάδα: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά ορεινά της κεντρικής Στερεάς. Άνεμοι από ΒΔ διευθύνσεις μέτριοι και θερμοκρασία από 17 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Οι μέγιστες θα σημειωθούν στην ανατολική Στερεά.

Πελοπόννησος: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά ορεινά της κεντρικής και βόρειας Πελοποννήσου. Άνεμοι από ΒΔ διευθύνσεις μέτριοι και θερμοκρασία από 17 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Οι μέγιστες θα σημειωθούν στην βορειοανατολική Πελοπόννησο.

Ανατολικό Αιγαίο: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Άνεμοι από ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι και θερμοκρασία από 25 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Άνεμοι από ΒΔ διευθύνσεις μέτριοι και θερμοκρασία από 26 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Κρήτη: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Άνεμοι από ΒΔ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στο Κρητικό έως ισχυροί και θερμοκρασία από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στην νότια Κρήτη θα είναι 3-4 βαθμούς υψηλότερη.

Δωδεκάννησα: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Άνεμοι από ΒΔ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στο Καρπάθιο έως ισχυροί και θερμοκρασία από 25 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Αττική: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Άνεμοι από ΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία από 26 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά ορεινά και ενδέχεται να σημειωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες. Άνεμοι αρχικά από Β διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά στον νότιο Θερμαικό έως μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΝΔ ασθενείς και θερμοκρασία από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Κυριακή 25-07-2010

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Καλύτερες καιρικά συνθήκες και υψηλές θερμοκρασίες στις υπόλοιπες περιοχές. Σε σημαντική πτώση η θερμοκρασία από αργά το βράδυ.

Πιο αναλυτικά:

Ήπειρος: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι αρχικά από Δ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 14 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Σε σημαντική πτώση από το βράδυ.

Μακεδονία: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά ορεινά και θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους στην κεντρική

Μακεδονία θα είναι έντονα. Άνεμοι αρχικά από ΑΝΑ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 12 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Σε σημαντική πτώση από το βράδυ.

Θράκη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά ορεινά και θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι από ΒΑ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Σε σημαντική πτώση από το βράδυ.

Θεσσαλία: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν στα δυτικά και βορειοδυτικά ηπειρωτικά ορεινά και θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι αρχικά από ΔΒΔ διευθύνσεις μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 16 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Σε σημαντική πτώση από το βράδυ.

Ιόνιο: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές ώρες θα πυκνώσουν στο βόρειο Ιόνιο και θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι αρχικά από ΔΒΔ διευθύνσεις μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Σε σημαντική πτώση από το βράδυ.

Στερεά Ελλάδα: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά ορεινά της δυτικής και κεντρικής Στερεάς και θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι αρχικά από ΔΒΔ διευθύνσεις μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 17 έως 39 βαθμούς Κελσίου. Οι μέγιστες θα σημειωθούν στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια. Σε σημαντική πτώση από το βράδυ.

Πελοπόννησος: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά ορεινά της κεντρικής και βόρειας Πελοποννήσου και ενδεχομένως να σημειωθούν τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι από ΒΔ διευθύνσεις μέτριοι και θερμοκρασία από 18 έως 39 βαθμούς Κελσίου. Οι μέγιστες θα σημειωθούν στην βορειοανατολική Πελοπόννησο. Σε σημαντική πτώση από το βράδυ.

Ανατολικό Αιγαίο: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Άνεμοι αρχικά από ΔΒΔ διευθύνσεις μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 25 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Σε σημαντική πτώση από το βράδυ.

Κυκλάδες: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Άνεμοι αρχικά από ΔΒΔ διευθύνσεις μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 26 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Κρήτη: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Άνεμοι αρχικά από ΔΒΔ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στην νότια Κρήτη θα είναι 3-4 βαθμούς υψηλότερη.

Δωδεκάννησα: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Άνεμοι αρχικά από ΔΒΔ διευθύνσεις μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 25 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Αττική: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά. Άνεμοι αρχικά από ΔΒΔ διευθύνσεις μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 24 έως 39 βαθμούς Κελσίου. Σε σημαντική πτώση από το βράδυ.

Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Άνεμοι αρχικά από ΑΝΑ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Σε σημαντική πτώση από το βράδυ.

Η ερχόμενη βδομάδα ξεκινάει με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας της τάξης των 8 έως 10 βαθμών Κελσίου ενώ αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;