Περιοδείες 2010 | Μπάσης – Ανδρεάτος

Από Γ. Τσαλίκης 20 Ιουλίου 2010

Ο Δημήτρης Μπάσης συναντά φέτος το καλοκαίρι στη σκηνή τον Γεράσιμο Ανδρεάτο σε μια συνεργασία στην οποία πρωταγωνιστεί το καλό ελληνικό τραγούδι.

Η δεκαπενταετής δισκογραφική πορεία του Δημήτρη Μπάση, η δυναμική παρουσία του σε live εμφανίσεις οι οποίες αποτυπώθηκαν ηχητικά στο τριπλό cd που κυκλοφόρησε πρόσφατα, καθώς και η συνεργασία του με κορυφαίους καθώς και η συνεργασία του με κορυφαίους δημιουργούς και ερμηνευτές, τον καθιστούν έναν από τους πλέον καταξιωμένους λαϊκούς και όχι μόνο, τραγουδιστές της νεότερης γενιάς.

Ο Δημήτρης Μπάσης, ερμηνεύει συνδυάζοντας την παιδεία του στην βυζαντινή μουσική, την πείρα του από το λαϊκό πάλκο αλλά και την μαθητεία του ως ερμηνευτής των έργων του Μίκη Θεοδωράκη, δημιουργώντας στις ζωντανές του εμφανίσεις μια μοναδική ατμόσφαιρα, στιβαρή και ταυτοχρόνως διασκεδαστική.

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, διαθέτει τα χαρακτηριστικά του ατόφιου λαϊκού τραγουδιστή. Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς εκπροσώπους της έντεχνης ελληνικής μουσικής σκηνής όπως την Χαρούλα Αλεξίου, τον Γιώργο Νταλάρα, τον Παντελή Θαλασσινό και την Δήμητρα Γαλάνη. Τα προσεκτικά του βήματα στο τραγούδι και στη μουσική εδραίωσαν την παρουσία του στην καρδιά του κόσμου.

Μια συναυλία – συνάντηση με αφετηρία την αγάπη των δύο ερμηνευτών για το καλό τραγούδι και γνώμονα την γνήσια λαϊκή διασκέδαση.

ΤΡΙΤΗ 27/7 ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ ΔΡΑΜΑΣ ΠΛΑΤΕΙΑ

ΤΡΙΤΗ 17/8 ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ

ΠΕΜΠΤΗ 16/9 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΘΕΑΤΡΟ «ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ