Kριτική ταινίας | Get him to the greek

Είχα καιρό να πάω σινεμά και αυτή την ταινία την περίμενα εδώ και μήνες. Το αποτέλεσμα.. Είχα να γελάσω τόσο πολύ από το περσινό καλοκαιρινό Hangover και το προπέρσινο Superbad. Δεν ξέρω πόσο επιτακτική ανάγκη έχει γίνει το γέλιο αλλά βλέποντας αυτή την ταινία σου προσφέρεται αβίαστα και απλόχερα.

Σε σκηνοθεσία Nicholas Stoller (Forgetting Sarah Marshall, Fun with Dick and Jane) και παραγωγή Judd Apatow (Funny people, Pineaple Express, 40year old virgin, Superbad, Knocked up)/ David L. Bushell. Για τους φανς των παραπάνω ταινιών, η ταινία είναι το κερασάκι στην τούρτα αφού ανήκει στην ίδια κατηγορία. Στην ταινία υπάρχει μια σύνδεση με το Forgetting Sarah Marshall, με τον Rushell Brand να είναι πρωταγωνιστής στο γέλιο αλλά και στο υποκριτικό ταλέντο. Για τον Jonah Hill, τα λόγια είναι περιττά. Είναι αποδεδειγμένα μεγάλο ταλέντο με αστείρευτο χιούμορ, τρελή και μοναδική φάτσα και μαζί με τον Seth Rogen είναι στους τοπ κωμικούς της εποχής μας. Ωραία πλοκή, πολύ γέλιο, τραβηγμένη διάρκεια, γι’αυτό το λόγο και μια κοιλιά στην ταινία προς το τέλος. Όμως πριν βαρεθείτε θα έχετε ήδη πέσει από την καρέκλα από το γέλιο. Μην τη χάσετε! Καλοκαιρινά σινε-φιλιά!

Υπόθεση: Ένας φιλόδοξος νεαρός, στέλεχος δισκογραφικής εταιρείας, αναλαμβάνει την πρώτη του δύσκολη αποστολή: να συνοδεύσει έναν ατίθασο, αυτοκαταστροφικό κι αλαζόνα ροκ σταρ που είναι απόλυτα βυθισμένος στο ποτό, τα ναρκωτικά και τις κραιπάλες, μετά τον πρόσφατο άσχημο χωρισμό του από τη γυναίκα του, στο Greek Theatre του Λος Άντζελες όπου θα λάβει χώρα η πρώτη συναυλία της περιοδείας επανόδου του. Με την απειλή του αυταρχικού αφεντικού του να κρέμεται από πάνω του προκειμένου να φροντίσει ώστε να μην πάθει τίποτα ο διάσημος τραγουδιστής μέχρι να φτάσει έγκαιρα στο Λος Άντζελες για τη συναυλία, ο εκπρόσωπος της δισκογραφικής καταλήγει να του κάνει όλα τα χατίρια, υπομένοντας στωικά κάθε είδους βασανιστήρια…

Είδος ταινίας: Κωμωδία

Διάρκεια : 109′

[youtube N6ixkr0-qvo]

Συντάκτρια: Φανή Βαφειάδου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;