Γρίφος 4 U - Ένα online game μυστηρίου (φοιτητική πρωτοβουλία)

Μια πρωτοβουλία φοιτητών του τμήματος Εφαρμογών στη Διοίκηση και Οικονομία (ΕΠΔΟ) του ΤΕΙ Μεσολογγίου έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση τις τελευταίες ημέρες στο κοινό του διαδικτύου.

Πρόκειται για ένα online παιχνίδι γρίφων στο οποίο ο χρήστης βλέπει την ιστορία να εξελίσσεται σε video επεισόδια καθώς λύνει ένα-ένα τα μυστήρια / quiz που του εμφανίζονται. Η υπόθεση του είναι μυστηριώδης …

Ο πρωταγωνιστής του γρίφου είναι ο Αλέξης Κάλπας. Το ρόλο του Αλέξη έχει ο παίχτης. Ο Αλέξης καλείται μέσα από ένα μήνυμα που του έχει αφήσει ο παιδικός του φίλος Γιάννης Παπαδόπουλος να τον βοηθήσει σε μια υπόθεση του. Ο Αλέξης ακούει το μήνυμα του φίλου του και από εκείνη τη στιγμή το παιχνίδι ξεκινά μέσα από video-επεισόδια.

Αυτή τη στιγμή στον “αέρα” υπάρχουν τα δύο πρώτα κεφάλαια του παιχνιδιού και μέσα σε λίγες ημέρες έχει οδηγήσει τους παραπάνω από χίλους οπαδούς του να περάσουν πολλές ώρες ώστε να λύσουν το μυστήριο.

Όλο το project είναι καθαρά σε επίπεδο φοιτητικής πρωτοβουλίας των φοιτητών Θωμά Φώσκολου, Ακριβή Τσιγκάκου, Θοδωρή Ψάθα και Νίκου Ιωαννίδη χωρίς την μεσολάβηση τρίτων κάτι που κάνει ακόμα πιο αξιόλογο το αποτέλεσμα! Δεν έχει την επαγγελματική υφή αλλά έχει μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει!

Εάν σας ενδιαφέρει να παίξετε, δεν έχετε παρά να δείτε την αρχή του Γρίφου στη διεύθυνση grifos4u.com και σίγουρα το μυστήριο θα σας κυριεύσει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;