Προγνωστικά Στοιχήματος 20/7

Από neolaia.gr Team 20 Ιουλίου 2010

Καλημέρα σας, λίγα πράγματα χθες στο ποδοσφαιρικό στοίχημα και θεωρήσαμε σωστότερο να απέχουμε. Έτσι, το βάρος έπεσε για άλλη μία μέρα στο Τένις, όπου τα πήγαμε εξαιρετικά έχοντας 3/4, με τις επιλογές του Tipster μας να τον δικαιώνουν απόλυτα. Τα σημεία που είχαμε κρατήσει ήταν η νίκη του Bolelli από το ΑΤΡ του Αμβούργου και οι νίκες των Marchenko και Schuettler από το ΑΤΡ της Ατλάντα. Στο ποδόσφαιρο, ο σχεδιασμός των ομάδων για τη νέα σεζόν συνεχίζεται και το θέμα που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλων είναι οι εξελίξεις στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να εντάξει στο δυναμικό του τον Ριέρα. Πάμε στα σημερινά…

Έχει ξεκινήσει η λειτουργία της στήλης «Μεταγραφές Superleague 2010». Μπορείτε να δείτε τα «πάρε-δώσε» των ομάδων, αλλά και πληροφορίες για όλους τους παίκτες που ήρθαν στις ομάδες της Superleague!! Η στήλη θα ανανεώνεται καθημερινά με άρθρα και την ενημέρωση των πινάκων.

Στο σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα περιλαμβάνονται αγώνες για τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ένας αγώνας από την Ελβετία και ένας από τη Β΄ κατηγορία Σουηδίας. Ευκαιρίες μπορούν να προκύψουν από τα συγκεκριμένα ματς, αν και όπως έχουμε ξαναπεί σ΄αυτή την περίοδο δεν είναι για πολλά ανοίγματα. Μέχρι το μεσημέρι θα έχει ανανεωθεί και η στήλη του Τένις με τις επιλογές του Tipster μας από τα σημερινά ματς, στα ΑΤΡ του Αμβούργου και της Ατλάντα.