Steve Jobs: Πάρτε θήκες για το iPhone 4!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν μερικές ώρες, περιμέναμε να δούμε την παρουσίαση της Apple για το “Antennagate”, το θέμα δηλαδή που έχει ανακύψει με το iPhone 4 να χάνει το σήμα του, όταν το κρατάς από κάτω αριστερά. Τη συνέντευξη τύπου ανέλαβε να φέρει σε πέρας το μεγάλο αφεντικό της Apple, ο Steve Jobs, ο οποίος άφησε τα Mojito του στη Χαβάη όπου ήταν διακοπές. Και πως να μην είναι διακοπές μάλιστα, όταν σε 3 βδομάδες έχουν πωληθεί 4 εκατομμύρια iphone 4;

Ο Steve Jobs λοιπόν, επιβεβαίωσε το πρόβλημα της κεραίας, όμως πιστοποίησε πως το έχουν όλα τα smartphones και πως είναι γενικό πρόβλημα της αγοράς. Μάλιστα για να το αποδείξει, χρησιμοποίησε video που έδειχνε τα BlackBerry Bold 9700, HTC Droid Eris, Samsung Omnia 2. Όλα είχαν πρόβλημα σημαντικής μείωσης στις μπάρες του σήματος!

Όμως τι προτείνει ο Jobs; Ακόμη τίποτα! Είπε πως έχουν τμήμα ξεχωριστό που ασχολείται με την κεραία, αλλά δε βλέπει να βρίσκουν τη λύση γρήγορα! Επειδή “αγαπάνε” όπως είπαν όμως τους πελάτες τους, αποφάσισαν να χαρίσουν θήκες σε όσους έχουν πάρει το iPhone, για να μην έχουν πρόβλημα! Μάλιστα επειδή φοβούνται πως οι bumper cases θα τελειώσουν, θα δίνουν και από το web δωρεάν άλλες θήκες. Για την ιστορία πάντως, κανένας από τους τρεις τύπους (μεταξύ των οποίων και ο ίδιος ο Steve Jobs) που ήταν στη σκηνή, δεν είχε το iPhone 4 του “ντυμένο”.

Σύμφωνα με το Steve Jobs, το πρόβλημα το αντιμετωπίζουν πολύ λίγοι χρήστες, ενώ συγκριτικά με το iPhone 3GS, μιλάμε για χαμένες κλήσεις που δεν φτάνουν καν το 1%! Για την ιστορία, επανέλαβε πως δεν τίθεται θέμα καθυστέρησης της κυκλοφορίας του iPhone 4 στις υπόλοιπες αγορές, όπως και το ότι το λευκό iPhone 4 θα ξεκινήσει να διατίθεται σε περιορισμένες ποσότητες.

Τέλος, παρακίνησε τον κόσμο να κάνει UpDate στην έκδοση 4.0.1 του IOS4, κατά την οποία διορθώνεται κατά κάποιο τρόπο το σφάλμα λογισμικού με τις μπάρες. Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως σύντομα έρχεται και νέο UpDate, που θα διορθώνει κάποια προβλήματα αναφορικά με τον proximity sensor.

Τόση αγάπη και τόση καλοσύνη, πως να την αντέξουμε; Πάντως προσωπικά δεν θα έβαζα σε θήκη το iPhone 4…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
15'
0 - 0
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
15'
1 - 0
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;