Μάκης Πουνέντης: Παραμένει στον όμιλο ΑΝΤ1.

Ξέρω πως πραγματικά δε μπορούσατε να κοιμηθείτε το βράδυ. Ξέρω πως δε μπορούσατε να βάλετε ούτε μία μπουκιά στο στόμα σας. Ξέρω πως ετοιμαζόσασταν να κλείσετε τα Προπύλαια, την Ακρόπολη, το λιμάνι και το Ελευθέριος Βενιζέλος μαζί, με πορεία που θα ξεκινούσε από το Μαρούσι και θα ολοκληρωνόταν στα στούντιο. Όμως μπορείτε να ηρεμήσετε. Ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να βάλει ένα τέλος στους εφιάλτες σας. Έστειλε δελτίο τύπου για το μέλλον του Μάκη Πουνέντη.

“Τις τελευταίες ημέρες, βλέπουν το φως της δημοσιότητας ανυπόστατα και κακοήθη σχόλια, περί απομάκρυνσης ή αποχώρησης ενός κορυφαίου στο είδος του, συνεργάτη του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, του Μάκη Πουνέντη.

Με αφορμή τα αναληθή αυτά δημοσιεύματα, ο ΑΝΤ1 διαψεύδει κατηγορηματικά ότι τίθεται θέμα διακοπής συνεργασίας του Μάκη Πουνέντη με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ και δηλώνει ότι τέτοιου είδους δημοσιεύματα αποτελούν κακόβουλα σενάρια.

Ο Μάκης Πουνέντης χαίρει της απόλυτης εκτίμησης της Διοίκησης του Ομίλου και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του όπως κάνει μέχρι και σήμερα με μεγάλη επιτυχία, τόσο από τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της HEAVEN όσο και από τη θέση του Γενικού Διευθυντή του συνεργαζόμενου με τον Όμιλο ραδιοφωνικού σταθμού ΡΥΘΜΟΣ 949, δύο εταιρίες που είναι leaders αυτή τη στιγμή στο χώρο τους και που διανύουν περίοδο συνεχούς ανάπτυξης”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;