Προγνωστικά Στοιχήματος 17/7

Από neolaia.gr Team 17 Ιουλίου 2010

Καλημέρα σας, το εμπόδιο του Άγιαξ θα πρέπει να ξεπεράσει τελικά ο ΠΑΟΚ για να μπορέσει να βρεθεί στα play-offs του Champions League. Μάλλον πρόκειται για τον πιο βατό αντίπαλό, ή τουλάχιστον αυτόν που βρίσκεται πιο κοντά στις δυνατότητες του «δικέφαλου του βορρά». Ο Αίαντας έχει στις τάξεις του τον εκπληκτικό Ουρουγουανό Λουίς Σουάρες, που ξεχώρισε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρώτο ματς στην Ολλανδία στις 27 Ιουλίου και επαναληπτικός στην Τούμπα πιθανότατα στις 4 Αυγούστου. Στα στοιχηματικά της χθεσινής ημέρας, δεν είχαμε κάτι ιδιαίτερο, μιας και οι ελάχιστοι αγώνες του προγράμματος δεν μπορούσαν να μας προσφέρουν στοιχηματικές ευκαιρίες. Πάμε στα σημερινά…

Έχει ξεκινήσει η λειτουργία της στήλης «Μεταγραφές Superleague 2010». Μπορείτε να δείτε τα «πάρε-δώσε» των ομάδων, αλλά και πληροφορίες για όλους τους παίκτες που ήρθαν στις ομάδες της Superleague!! Η στήλη θα ανανεώνεται καθημερινά με άρθρα και την ενημέρωση των πινάκων.

Γεμάτο το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα με αγώνες από τη Σκανδιναβία, την Ελβετία και την Αυστρία. Εκτός των άλλων μετά τα μεσάνυχτα έχουμε και 3 ματς για το πρωτάθλημα Μπραζιλεϊράο, που πλέον επανέρχεται για τα καλά. Τέλος, μέχρι το μεσημέρι θα έχει ανανεωθεί η στήλη του Τένις, με τις επιλογές του Tipster μας από τα σημερινά ματς.