Κάνε «κλικ…» στην άμεση επαγγελματική σου αποκατάσταση

Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, είναι τα πρώτα ΙΕΚ, τα οποίο στα πρότυπα των δημοφιλών sites αναζήτησης εργασίας, εγκαινιάζουν την ιστοσελίδα www.thejobcenter.gr.

Βάσει της σελίδας, οι χιλιάδες απόφοιτοι των ΙΕΚ ΞΥΝΗ θα έχουν τη δυνατότητα να αναζητούν μόνοι τους την εργασία που επιθυμούν και να στέλνουν τα βιογραφικά τους στις εκατοντάδες εταιρίες με τις οποίες συνεργάζονται τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Με την πρωτοποριακή αυτή μέθοδο για εκπαιδευτικό ίδρυμα, εγκαινιάζεται μια νέα μέθοδος για την άμεση επαγγελματική αποκατάσταση όλων των αποφοίτων των ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Με ένα κλικ γρήγορα και οργανωμένα, θα μπορεί ο σπουδαστής και απόφοιτος των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, να δει τα πάντα για το παλαιότερο και μεγαλύτερο Γραφείο Εργασίας Αποφοίτων και Σπουδαστών στην Ελλάδα, το ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ, με παρουσία σε τέσσερις μεγάλες πόλεις, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τον Πειραιά και τη Γλυφάδα.

Πληκτρολογώντας τη διεύθυνση www.thejobcenter.gr θα βρεθεί ο ενδιαφερόμενος στο νέο ηλεκτρονικό κόμβο, ο οποίος είναι εύχρηστος και πλήρης με πρωτοποριακές λειτουργίες. Η κάθε μία από τις 400 ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες με τις οποίες συνεργάζονται στενά τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, θα έχει τη δυνατότητα να αναρτά μόνη της τις αγγελίες εργασίες απευθυνόμενη στα χιλιάδες αποκλειστικά μέλη του site.

Επίσης ο κάθε σπουδαστής και απόφοιτος των ΙΕΚ ΞΥΝΗ θα αποκτήσει άμεσα δικό του προσωπικό κωδικό (pin), με τη βοήθεια του οποίου θα έχει τη δυνατότητα αυτόματης εισόδου στο www.thejobcenter.gr. Ακόμη θα μπορεί να αναρτά μόνος του το βιογραφικό του, στην «Τράπεζα Βιογραφικών» του site.

Και τα προνόμια δεν τελειώνουν εδώ!

Θα υπάρχει αυτοματοποιημένο σύστημα αποστολής newsletter και σύγχρονη φόρμα επικοινωνίας

Κάνε κλικ τώρα…στο www.thejobcenter.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;