Mike Posner |

Το πρώτο single “Cooler than me” βρίσκεται στο #7 του billboard hot100, στο #6 στο digital songs chart και στο #4 του itunes top songs, ενώ θα περιοδεύει στην Aμερική, καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού. Ο λόγος; Για τον Mike Posner!

(ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-NY) – Ο Mike Posner—τραγουδιστής, τραγουδοποιός, παραγωγός και πρόσφατα απόφοιτος του Πανεπιστημίου Duke-ανακοίνωσε σήμερα ότι θα κυκλοφορήσει το πολύ αναμενόμενο debut album του “31 Minutes ToTakeOff” (J Records) τον Σεπτέμβριο
(Στην Αμερική θα κυκλοφορήσει στις 10 Αυγούστου). Το πρώτο εκρηκτικό single “Cooler Than Me” κατακτά τα charts. Αυτή τη στιγμή είναι στο #7 του Billboard Hot100, στο #6 του Digital Songs Chart και στο #4 του the iTunes Top Songs Chart.

Ο Posner δήλωσε για τον τίτλο του album «Κάτι συμβαίνει στο 31ο λεπτό του album. Θα πρέπει να το ακούσεις για να μάθεις τι είναι. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι σου φτιάχνει την διάθεση μόλις τελειώσει».

Ο Posner έγραψε και έκανε παραγωγή κάθε τραγούδι του album του, το οποίο περιέχει συνεργασίες με τον Benny Blanco(Ke$ha, 3Oh!3), τους Boys II Men, τους Smeezingtons (B.O.B) και τον Travis Barker.

Στα μέσα Μαΐου η εφημερίδα Los Angeles Times έγραψε ότι «Ο Mike Posner πρόκειται να είναι το next best thing τηςPop». Αυτό έγινε μετά από μια εβδομάδα αφού είχε ανοίξει την sold out συναυλία του Drake στο Nokia Theater και μόλις τέσσερις μέρες μετά αφού είχε λάβει το πτυχίο του από το διάσημο πανεπιστήμιο του Duke.

Τον Μάιο του 2009 το πρώτο του mixtape “A Matter Of Time” (το ηχογράφησε στο δωμάτιό του) έφθασε στο #1 του iTunesU και αμέσως κίνησε το ενδιαφέρον των δισκογραφικών εταιριών. Αφού υπέγραψε συμβόλαιο με την J Recordsε κείνο το καλοκαίρι, ο Posner γύρισε στο Duke για να τελειώσει τις σπουδές και ταυτόχρονα να ξεκινήσει να δουλεύει για το debut album του. Κυκλοφόρησε και το δεύτερο mixtape του “One Foot Out The Door” (το οποίο είχε συμμετοχές των 3Oh!3, Bun B, Kid Cudi, Wale) μέσω του iTunesU και κάθε σαββατοκύριακο εμφανιζόταν στα κολέγια και στα festivals ολόκληρης της χώρας.

Τον Οκτώβριο 2009, ο Posner εμφανίστηκε μαζί με τον 50cent στο “This Is 50 Fest” στην Νέα Υόρκη και ακολούθησε τοsold out show στο SOB (Νέα Υόρκη). Ο Mike Posner είχε πολλαπλά show κατά την διάρκεια του SXSW συμπεριλαμβανομένου και το sold out party του Perez Hilton “One Night in Austin”. Τις επόμενες εβδομάδες «έκανε» κάποιες συναυλίες μαζί με τον Drake και ανακηρύχθηκε απο το Spin.com ως “11 Best Moments of Bamboozle” και τάραξε την τελευταία βραδιά του Bonnaroo μαζί με την sold out συναυλία του στο Key Club.

Ο Posner εμφανίστηκε στο “Last Call With Carson Daly” show τον Οκτώβριο του 2009 αλλά και στο “Lopez Tonight 2010” show. Ήταν στο εξώφυλλο του περιοδικού URB, το Entertainment Weekly τον είχε στην ενότητα “The Bullseye” και ήδηέχουν γράψει για αυτόν τα Vibe, XXL, New York Times, Los Angeles Times, RollingStone.com, Spin.com, New York Post καιάλλα αμέτρητα περιοδικά

Ο 22χρονος Mike Posner κατάγεται από το Southfield, MI και πρόσφατα μετακόμισε στο Los Angeles, CA. Αποφοίτησε από το Duke University τον Μαϊο του 2010 με BA στην κοινωνιολογία και τις επιχειρήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;