Το νέο αίμα του Rockwave Festival 2010

Από Γ. Τσαλίκης 7 Ιουλίου 2010

Οι «Μέλισσες», οι «Dear Darkstar» και οι «Ska Bangies» αποτελούν το νέο πρόσωπο της ελληνικής μουσικής σκηνής που έρχεται να ροκάρει στο Rockwave Festival.

Οι «Μέλισσες» θα εμφανιστούν το Σάββατο 10 Ιουλίου στο Terra Stage στις 16:45 – 17:30. Είναι το συγκρότημα που όλοι μιλάνε για αυτό! Εμφανίστηκαν «Κρυφά» και κέντρισαν το ενδιαφέρον του κόσμου. Ήδη με το πρώτο τους album το «Μυστικό» που κυκλοφόρησε το Μάρτιο έχουν ξεχωρίσει για το φρέσκο pop ήχο τους. Στις Μέλισσες αρέσει να ακούνε και να παίζουν πολλά και διαφορετικά πράγματα. Οι Μέλισσες είναι ο Χρήστος Μάστορας στη φωνή, ο Θάνος Λαϊτσας στην κιθάρα, ο Κώστας Μαυρογένης στο μπάσο, ο Παντελής Κυραμαργιός στα πλήκτρα και ο Ιάκωβος Σαμψάκης στα ντραμς.

Οι Dear Darkstar είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την πρόκληση του Rockwave Festival και να εκπροσωπήσουν επάξια το νέο πρόσωπο του ελληνικού hardcore rock το Σάββατο 10 Ιουλίου ανοίγοντας τη σκηνή του Vibe Stage από τις 16:00 έως τις 16:45.

Ιδρύθηκαν το Νοέμβριο του 2004 όταν τέσσερις κολλητοί ξεκίνησαν να παίζουν μαζί από κοινή αγάπη για το σύγχρονο rock. Τους Dear Darkstar αποτελούν ο Costas P. στα φωνητικά, ο Jim P. στην κιθάρα, ο Nikos K. στo μπάσο και ο Nick T. στα drums. Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με καλλιτέχνες όπως η Avril Lavigne και έχουν συνεργαστεί με τους Professional Sinnerz.

Οι SKA BANGIES με τα διάχυτα reggae offbeats τους θα ανοίξουν την τρίτη ημέρα του Rockwave Festival.
Είναι η ιδανική συνταγή για να μην σταματήσεις ποτέ να χορεύεις και σίγουρα αν ο Bob Marley συναντούσε το Manu Chao σε ένα live τους θα ήταν πολύ περήφανοι γι’ αυτούς.

Ήδη το ντεμπούτο άλμπουμ των SKA BANGIES, με τίτλο «Γύρω Γύρω Όλοι» έχει ξεχωρίσει για τις δυνατές δόσεις ενέργειας και κεφιού που μεταδίδει! Τους SKA BANGIES αποτελούν ο Μάνος κιθάρα και φωνή, ο Νικήτας τρομπέτα και φωνητικά, ο Βασίλης μπάσα και φωνητικά ο Γιάννης κρουστά και φωνητικά, ο Τέλης τρομπόνι και φωνητικά και ο Δημήτρης τύμπανα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ