Βαλάντω Τρύφωνος: #1 στο Greek Idol και με συμβόλαιο Sony!

Δεν ξέρω πως μου ξέφυγε τόσο καιρό και δεν σχολίασα καθόλου για τη λήξη της υπερπαραγωγής που ακούει στο όνομα “Greek Idol“, αλλά ήρθε η ώρα! Που λέτε, αυτή η τεράστια επιτυχία του Alpha ολοκληρώθηκε, με νικήτρια τη Βαλάντω Τρύφωνος. Όσοι με έχουν φίλο στο facebook, ξέρουν πως ήμουν fan της συγκεκριμένης, ειδικά από την εμφάνισή της στο “Δυο Μέρες Μόνο”, το οποίο “έσκισε”, αλλά δυστυχώς δε μπορώ να το βρω στο Youtube ολόκληρο για να το μοιραστώ μαζί σας!

Προσωπικά δήλωνα fan Αντιγόνης Ψυχράμη και Βαλάντους (sic, κατά το: η Μυρτώ, της Μυρτούς) γιατί σχεδόν όλοι οι άλλοι μου φαίνονταν τουλάχιστον αδιάφοροι, αλλά αυτό δεν παύει να μην είναι τίποτε παραπάνω από τη γνώμη μου! Η Βαλάντω λοιπόν, όπως ο επίσης Κύπριος νικητής του Super Idol πριν χρόνια, πήρε και ένα τραγούδι με το οποίο θα ξεκινήσει την καριέρα της, η οποία φαίνεται πως “κλειδώνει”, αφού αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, υπέγραψε συμβόλαιο με τη Sony Music Entertainment!

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Sony Music:

Η Βαλάντω Τρύφωνος, νικήτρια του Greek Idol, ανήκει πλέον στο δυναμικό της Sony Music.

Η 22χρονη Βαλάντω Τρύφωνος, που κέρδισε τις εντυπώσεις με την φωνή της και την σκηνική της παρουσία, ανέδειξε το κοινό ως το απόλυτο, το ένα και μοναδικό Greek Idol που ήρθε για να κυριαρχήσει στην ελληνική μουσική σκηνή!

Μετά από μεγάλη προσπάθεια, μελέτη, ατέλειωτες ώρες πρόβας αλλά κυρίως φοβερά ισχυρή θέληση και εξέλιξη, σύμφωνα με τους κριτές, οι κόποι της Βαλάντως επιβραβεύθηκαν και της απέφεραν την κατάκτηση του Greek Idol τίτλου καθώς και το πρώτο της δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Sony Music!

Προάγγελος του άλμπουμ της είναι το τραγούδι «Στην Δίπλα Θέση» σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου & στίχους Νίκου Μωραϊτη.

Τα καλύτερα έρχονται για την Βαλάντω και την Sony Music!!!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;