Καλοκαιρινές Προσφορές από την ANEK Lines

Από Γ. Τσαλίκης 30 Ιουνίου 2010

Η ΑΝΕΚ LINES συνεπής στην δέσμευση της για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού εδώ και μία δεκαετία, σταθερά, κάθε καλοκαίρι ενδυναμώνει τη γραμμή της Κρήτης με τα δημοφιλή ημερήσια δρομολόγια, συνδυάζοντας τις καλύτερες τιμές με την άψογη εξυπηρέτηση.

Για το καλοκαίρι το 2010 από τα μέσα Ιουνίου έως και τις αρχές του Σεπτέμβρη, που παρατηρείται έντονη τουριστική κίνηση, η ANEK LINES, ταξιδεύει εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες στην Κρήτη, με τα βραδινά και τα ημερήσια δρομολόγια, συμβάλλοντας, έτσι, με συνέπεια στην ανάπτυξη του τουρισμού και των αναγκών του τόπου.

Οι εκπληκτικές προσφορές της ΑΝΕΚ περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων

  • Εισιτήρια που ξεκινάνε από 19 €.

  • Δωρεάν μεταφορά των ΙΧ. στην πρώτη διαδρομή με ημερήσιο δρομολόγιο και με ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου επιστροφής
  • Δωρεάν μεταφορά των δικύκλων στα ημερήσια δρομολόγια.
  • 50% έκπτωση στις καμπίνες στα ημερήσια δρομολόγια.
  • Προσφορά 4κλινης καμπίνας. Στα 4 εισιτήρια το ένα χορηγείται δωρεάν, σε βραδινό δρομολόγιο. Ισχύει για κρατήσεις με ενιαίο κωδικό κράτησης σε 4κλινη καμπίνα.
  • 50% έκπτωση σε παιδιά από 4 έως έως 12 ετών, πολύτεκνους, τρίτεκνους, φοιτητές, οπλίτες …στα βραδινά δρομολόγια.
  • 25% έκπτωση στους ναύλους επιστροφής επιβατών και οχημάτων.

Η Κρήτη αποτελεί, κάθε χρόνο, έναν από τους πιο δημοφιλής προορισμούς που επιλέγουν όχι μόνο οι Έλληνες, αλλά και πολλοί ξένοι τουρίστες για να περάσουν τις διακοπές τους.

Η ANEK LINES στηρίζει τον ελληνικό τουρισμό και ιδιαίτερα τον τουρισμό και την τοπική οικονομία της Κρήτης και το αποδεικνύει έμπρακτα προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές προτάσεις και λύσεις σε όλους τους επιβάτες, μεταφέροντας και φέτος στην μαγευτική Μεγαλόνησο εκατοντάδες χιλιάδες επισκεπτών.

Βασικός στόχος της δραστηριότητας της ANEK LINES είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών και με γνώμονα αυτό φροντίζει τα προγράμματα και οι προσφορές της να ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες της σημερινής οικογένειας, των νέων και γενικότερα του σύγχρονου επιβατικού κοινού αλλά και των τουριστών που θα επισκεφθούν την χώρα μας.

Περισσότερες Πληροφορίες, και ένας σούπερ διαγωνισμό στο επίσημο page της ANEK στο facebook.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να πάρετε πληροφορίες για καλοκαιρινούς προορισμούς μέσω του neolaia travel, και τέλος δείτε το διαφημιστικό σποτάκι με τις προσφορές της ANEK:

[youtube KKhy5sNQ7S4]

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ