Μάνος Χατζιδάκης – Μάριος Φραγκούλης | Η εποχή της αγάπης 2

Από Γ. Τσαλίκης 27 Ιουνίου 2010

«Η Εποχή Της Αγάπης 2», είναι το album που συμπληρώνει την ερμηνεία τραγουδιών του Μάνου Χατζιδάκι από το Μάριο Φραγκούλη. Το πρώτο album κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2009.

Στην «Εποχή Της Αγάπης 2», οι συντελεστές παραμένουν οι ίδιοι. Το Μουσικό Σύνολο Μάνος Χατζιδάκις αποδίδει με την χαρακτηριστική του ευαισθησία και πιστότητα το αυθεντικό ύφος των συνθέσεων του Μάνου Χατζιδάκι.

Ο Μάριος Φραγκούλης επιβεβαιώνει με τις ερμηνείες του πως είναι ένας γνήσιος «χατζιδακικός» ερμηνευτής, που εμπεριέχει όλη την ευαισθησία που αποζητούν τα τραγούδια του συνθέτη Μάνου Χατζιδάκι.

Στην Εποχή Της Αγάπης 2 περιλαμβάνονται αρκετά από τα κινηματογραφικά τραγούδια του Χατζιδάκι («Πες Μου Μια Λέξη», «Το Φεγγάρι Είναι Κόκκινο», «Τα Παιδιά Κάτω Στον Κάμπο», «Θάλασσα Πλατειά») αλλά και τραγούδια από κύκλους τραγουδιών του, όπως τα «Dedication» και «Κεμάλ» (από τα Reflections), «Αθανασία» (από τον ομώνυμο κύκλο).

Στο album συμμετέχουν ερμηνευτικά στα τραγούδια «Τριαντάφυλλο Στο Στήθος» και «Μια Πόλη Μαγική», η νέα τραγουδίστρια Άννα Λινάρδου αλλά και η Στέλλα Γαδέδη, που τραγουδάει με τον Μάριο Φραγκούλη το «Πες Μου Μια Λέξη».

Η Εποχή Της Αγάπης 2, είναι μια τρυφερή υπενθύμιση αληθινών τραγουδιών.