Η Τζούλια Αλεξανδράτου, ο γιος του Ζαγορίτη και ο στρατός!

Από Γιώργος Γκριτζάλας 27 Ιουνίου 2010

Η αγαπημένη μας Τζούλια Αλεξανδράτου, δεν δέχεται να την επισκιάζει καμία Μαριέττα Χρουσαλά και κανένας Λεό Πατίτσας! Γαμήλιο πάρτι στο θωρηκτό Αβέρωφ εσείς; Γαμ-ήλια πρόβα σε ολόκληρο το Πολεμικό Μουσείο εμείς! Καλά, όχι κι έτσι, αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή…

Ο Γεράσιμος Ζαγορίτης, γιος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Ζαγορίτη, πέρα από φαντάρος στο Πολεμικό Ναυτικό και συγκεκριμένα στο Πολεμικό Μουσείο, είναι και fan της Τζούλιας Αλεξανδράτου! Αποφάσισε λοιπόν να επισκεφθεί το πολιτιστικό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται και μάλιστα να κάνει και μεγάλο λογαριασμό στα λουλούδια. Όλα καλά μέχρι εδώ. Τουλάχιστον σε σχέση με το τι ακολούθησε!

Μετά το πρόγραμμα λοιπόν, ξεκίνησαν ο Μάκης Ζαγορίτης, η Τζούλια, ένας φίλος του Μάκη και φυσικά ο Μένιος Φουρθιώτης, γιατί ποτέ δε λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή και πήγαν στη Δέσποινα Βανδή. Σύμφωνα με δηλώσεις της Τζούλιας, γύρω στις 4:30 το πρωί που έφυγαν, την παρακάλεσε να «περάσουν μια βόλτα για να κάνει πλάκα στους άλλους που υπηρετούν στο Πολεμικό Μουσείο μαζί του». Εκείνη μάλιστα, διατείνεται πως δεν ήθελε να το κάνει. Παραταύτα την έπεισε, πήγαν στο Μουσείο, όπου τους υποδέχθηκε ο φρουρός ο οποίος της ζήτησε και αυτόγραφο και μετά μπήκαν στους κοιτώνες και ξύπνησαν τους φαντάρους! Όμως η ιστορία δε σταματάει εκεί: Η εφημερίδα VETO δημοσίευσε φωτογραφίες, στις οποίες ο Μάκης Ζαγορίτης βρίσκεται σε πιο «τρυφερές» στιγμές με την πρωταγωνίστρια, μέσα από το Πολεμικό Μουσείο!

Αμαρτίες τέκνων παιδεύουσι γονείς! Το καλύτερο δώρο του Ζαγορίτη στον Αντώνη Σαμαρά για το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Θα συζητάνε όλοι για αυτό!