Πρόγνωση καιρού για το Σαββατοκύριακο

Σάββατο 26-06-2010

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα κεντρικα και βόρεια ηπειρωτικά και θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Πιο αναλυτικά:

Ήπειρος: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι αρχικά από ΔΒΔ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 09 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά ορεινά κυρίως της δυτικής και της κεντρικής Μακεδονίας και θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι αρχικά από ΔΒΔ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 08 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Θράκη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά ορεινά και ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι από Δ διευθύνσεις ασθενείς και θερμοκρασία από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν κυρως στα δυτικά ηπειρωτικά ορεινά και θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι αρχικά από ΔΝΔ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΝΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 13 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Ιόνιο: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές ώρες θα πυκνώσουν και ενδέχεται να σημειωθούν παροδικές καταιγίδες κυρίως στο βόρειο Ιόνιο. Άνεμοι αρχικά από ΔΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΔ ασθενείς και θερμοκρασία από 19 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στερεά Ελλάδα: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά ορεινά και θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι σημαντικότερα στην δυτική και την κεντρική Στερεά. Άνεμοι από ΔΒΔ διευθύνσεις ασθενείς και θερμοκρασία από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Πελοπόννησος: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα βόρεια ηπειρωτικά ορεινά και ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι από ΔΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Ανατολικό Αιγαίο: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις πυκνότερες νωρίς το πρωί στο βόρειο Αιγαίο όπου ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι αρχικά από ΔΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε Δ ασθενείς και θερμοκρασία από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στις βόρειες Κυκλάδες. Άνεμοι από ΔΒΔ διευθύνσεις μέτριοι και θερμοκρασία από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Κρήτη: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Άνεμοι από ΔΒΔ διευθύνσεις μέτριοι και θερμοκρασία από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στην νότια Κρήτη θα είναι 3-4 βαθμούς υψηλότερη.
Δωδεκάννησα: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Άνεμοι από ΔΒΔ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στο Καρπάθιο έως ισχυροί με τάσεις εξασθένησης και θερμοκρασία από 21 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδα. Άνεμοι από Δ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι αρχικά από Δ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Κυριακή 27-06-2010

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο Ιόνιο και τα βορειοδυτικά. Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες .
Πιο αναλυτικά:

Ήπειρος: Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα αργά το μεσημέρι θα ενταθούν. Άνεμοι αρχικά από ΔΒΔ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε Β με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 10 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις πυκνότερες στην δυτική Μακεδονία όπου θα σημειώνονται βροχές και τοπικές καταιγίδες. Σταδιακά και μέχρι το μεσημέρι τα φαινόμενα θα επεκταθούν και στην κεντρική Μακεδονία. Άνεμοι αρχικά από ΝΑ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε Β με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 09 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Θράκη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές ώρες θα πυκνώσουν και ενδέχεται να σημειωθούν παροδικές βροχές. Πρόσκαιρη βελτίωση αναμένεται μετά το μεσημέρι ενώ αργά το απόγευμα ο καιρός θα επιδεινώθεί με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι αρχικά από ΒΔ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε Δ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές ώρες θα πυκνώσουν στα δυτικά ηπειρωτικά ορεινά και θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες. Αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα επεκταθούν ανατολικότερα και θα επηρεάσουν και τις υπόλοιπες περιοχές. Άνεμοι αρχικά από ΝΑ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 13 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Ιόνιο: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις πυκνότερες στο βόρειο Ιόνιο όπου ενδέχεται να σημειωθούν παροδικές βροχές. Σταδιακή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός αργά το μεσημέρι. Άνεμοι αρχικά από ΔΒΔ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στερεά Ελλάδα: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες αργά το απόγευμα θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά ορεινά και θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες. Αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην κεντρική και ανατολική Στερεά. Άνεμοι αρχικά από ΔΝΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΔΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Πελοπόννησος: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες αργά το απόγευμα θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά ορεινά της ανατολικής και βόρειας Πελοποννήσου και ενδέχεται να σημειωθούν παροδικές βροχές. Άνεμοι αρχικά από ΔΝΔ διευθύνσεις μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Ανατολικό Αιγαίο: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι αρχικά από ΔΝΔ διευθύνσεις μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε Ν με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Άνεμοι αρχικά από ΔΝΔ διευθύνσεις μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΝΑ ασθενείς και θερμοκρασία από 22 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Κρήτη: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Άνεμοι αρχικά από ΔΝΔ διευθύνσεις μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΔΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Δωδεκάννησα: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Άνεμοι αρχικά από Δ διευθύνσεις μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΔΒΔ ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Αττική: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και ενδέχεται να σημειωθούν παροδικές βροχές στα δυτικά και βόρεια του νομού. Άνεμοι αρχικά από ΔΝΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΔΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές ώρες θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά ορεινά και ενδέχεται να σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες. Περαιτέρω επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός μετά το απόγευμα με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι αρχικά από ΝΑ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε Β με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Η ερχόμενη βδομάδα ξεκινάει με παρόμοιες καιρικά συνθήκες και θερμοκρασίες σε κανονικά ή λίγο χαμηλότερα για την εποχή επίπεδα. Σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας πάντως δεν διαφαίνεται τουλάχιστον μέχρι τις 5 Ιουλίου με το καιρικό σκηνικό να θυμίζει περισσότερο πρώιμο φθινόπωρο παρά καλοκαίρι.

Πρόγνωση από το kairos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;