Ska Bangies & Rous @ KooKoo Bar Live

Οι Ska Bangies με το Γιώργο Ρους στο τελευταίο live τους για το 2010, φορτωμένοι τσίτες για χορό και πανικό μέχρι πρωίας, το Σάββατο 26 Ιουνίου στο KooKoo Bar στο Γκάζι.

Οι Ska Bangies είναι κατ’εξακολούθηση ήρωες του Schoolwave (όπου για 4 συνεχόμενες χρονιές προκάλεσαν μαζικά sing-alongs), ξεφεύγουν από την τυπική rock σύνθεση άλλων νεανικών συγκροτημάτων: στο ντεμπούτο τους Γύρω Γύρω Όλοι παίζουν κεφάτη reggae/ska με επίδειξη μουσικών γνώσεων που εκπλήσσει για το νεαρό της ηλικίας τους και ακαταμάχητα μεταδοτική ενέργεια.

Χάλκινα πνευστά, ska κιθάρες και το φάντασμα του Bob Marley να χορεύει με τις κεφάτες, πανηγυρικές μελωδίες τους.

Οι Ska Bangies, όμως, δεν στήνουν ένα θορυβώδες και ανούσιο party που θα ξεχαστεί με το hangover του επόμενου πρωινού. Με θράσος και ειλικρίνεια τραγουδούν για τους προβληματισμούς τους, την αγωνία τους για το μέλλον που καθορίζουν άλλοι για εκείνους χωρίς να τους ρωτήσουν και την urban πολυσυλλεκτικότητα που δεν μπορεί πλέον να αγνοηθεί από όποιον ζει και αναπνέει μέσα σε αυτή την πόλη.

Οι Ska Bangies είναι:

Μανώλης Δερμιτζάκης: φωνή, κιθάρα, Βασίλης Νισόπουλος: φωνή-μπάσο, Γιάννης Καρτερός: τύμπανα, Νικήτας Καλούσης: φωνή-τρομπέτα, Τέλης Καρύδης: τρομπόνι, Γιώργος Γρηγορόπουλος: φωνή-πλήκτρα.

Ο Rous έβγαλε πρόσφατα το πρώτο του αλμπουμ που, εκτός από το γνωστό και μη εξαιρετέο “Εξαιρέσεις”, πρόκειται για μιας ακουστική κιθαριστική rock υπόθεση με κάποιες ηλεκτρονικές προσθήκες. Ενσωματώνοντας τις επιρροές του από το πάνθεον της rock (από Bob Dylan και Beatles μέχρι Radiohead και Beck) και την αγάπη του για την indie folk, κυρίως για τον Elliott Smith και τον Tim Buckley, δημιουργεί ένα προσωπικό είδος rock, ακατέργαστο, απέριττο και διαποτισμένο με την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό ενός σκεπτόμενου κοινωνικού παρατηρητή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;