Βασίλης Σπανούλης | Προβάρει τα κόκκινα!

Από Γ. Τσαλίκης 23 Ιουνίου 2010

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα ο Βασίλης Σπανούλης από τον Παναθηναϊκό, (καθώς οι πράσινοι του ξεκαθάρισαν πως δεν θα τον περιμένουν άλλο) και πλέον οι φήμες οργιάζουν, πως απομένουν μόνο οι υπογραφές για να αγωνίζεται από του χρόνου, με τα χρώματα του αιώνιου αντιπάλου του, του Ολυμπιακού.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού, φέρεται να ανέβασε την προσφορά της πάνω από τα 2.000.000 ευρώ ώστε να πείσει τον Έλληνα γκαρντ να παραμείνει στην ομάδα, αλλά ο Βασίλης Σπανούλης, έχει πάρει την οριστική του απόφαση να αφήσει τους πράσινους ώστε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Η πρώτη «βόμβα» του φετινού καλοκαιριού από τους Παναγιώτη & Γιώργο Αγγελόπουλο, καθώς για ακόμη μια φορά τινάζουν την μπάνκα στον αέρα στο μεταγραφικό παζάρι, προσφέροντας περισσότερα από 8.000.000 ευρώ -καθαρά- στον παίκτη μέχρι το 2013. Μάλιστα, η ερυθρόλευκη ΚΑΕ, για να πείσει τον 28χρονο γκαρντ να έρθει στον Πειραιά, του ξεκαθάρισε πως θα του πληρώσει και την εφορία, η οποία έχει φτάσει πλέον το 45%.

Φωτογραφίες και ρεπορτάζ από το redplanet.gr.

Να υπογραμμίσουμε, ότι αφού δεν υπάρχουν υπογραφές, τίποτα δεν είναι επίσημο, ωστόσο ο γάμος έχει πλέον ελάχιστες πιθανότητες να χαλάσει!

Ο Παναθηναϊκός που φαίνεται πως δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια από το κάζο, ετοιμάζει απάντηση με Τερέλ ΜακΙντάιρ! Εδώ θα είμαστε και θα τα δούμε!