Τεό Θεοδωρίδης | 18 χρόνια φυλακή για ναρκωτικά!

Από Γιώργος Γκριτζάλας 22 Ιουνίου 2010

Δεν ξέρω πόσοι θυμάστε την ιστορία με το γνωστό μοντέλο Τεό Θεοδωρίδη… Θα σας φρεσκάρω τη μνήμη λοιπόν! Πριν από ένα περίπου χρόνο, ο Θεοδωρίδης είχε κατηγορηθεί για εισαγωγή περισσοτέρων από 4 κιλά κοκκαΐνης από την Κολομβία στην Ελλάδα με χρήση κούριερ. Οι αρχές τότε τον είχαν κυνηγήσει αλλά άφαντο το μοντέλο! Η κατάληξη ήταν η σύλληψή του στο αεροδρόμιο της Σόφιας στη Βουλγαρία με πλαστό διαβατήριο και η έκδοσή του στη χώρα μας.

Τελικά πάντως, το μοντέλο γλυτώνει τα ισόβια, καθώς το Κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης του έδειξε επιείκεια, επειδή όπως ισχυρίστηκε ο Τεό Θεοδωρίδης, ήταν χρήστης κοκαΐνης…

Ο δικηγόρος του Θεοδωρίδη, Σάκης Κεχαγιόγλου, δήλωσε στην Espresso: «Εκφράζω την ικανοποίησή μου, γιατί το δικαστήριο έκρινε τον Τεό Θεοδωρίδη όπως πραγματικά είναι. Δηλαδή ένα άρρωστο νέο παιδί, εξαρτημένο από τα ναρκωτικά. Πιστεύω ότι το δικαστήριο εκτίμησε ορθά τα πραγματικά περιστατικά και εξέδωσε μια απόφαση αντίθετη σε μια ατελή επιστημονική ιατροδικαστική έκθεση. Πιστεύω ότι στο εφετείο θα έχει καλύτερη τύχη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ