Drop Dead Festival 2010 ...Warm UP!!

2 Ιουλίου 2010….. Παρασκευή….

Για πρωτη φορά, τα άτομα πίσω από το Drop Dead Festival θα βρεθούν στην Ελλάδα, σε μια συνδιοργάνωση με άτομα της εγχώριας dark alternative και ανεξάρτητης σκηνής για να στηθεί ένα live event αλλά και dj-party που ως τώρα δεν έχουμε ξαναδει εδώ γύρω.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, αυτό τον Ιούλη συνεργάζονται άτομα από: το Drop Dead Festival (Polina Y, Dan T) και τη Death Rock Greece Community για να στήσουμε ένα Drop Dead Festival Warm Up Event, στο Ξύλινο Στέκι της Σχολής Καλών Τεχνών με live εμφανίσεις από τους:

Phoenix Catscratch
Μια μπάντα με ρίζες στον παραδοσιακό dark και minimal wave ηχο και με μια προσπάθεια να κινηθούν σε μία νέα αισθητική κατεύθυνση θα συμμετέχει με το set που θα παρουσιάσουν και το καλοκαίρι στο Drop Dead Festival στη Λιθουανία μερικούς μήνες μετά. Έχοντας αρκετά επιτυχημένα πλέον live στο ιστορικό τους, μένει να δουμε αν θα ανταποκριθούν και στις ανάγκες ενός τόσο πολυδύναμου event!

και

The Exetix
Μια μπάντα με σαφείς επιρροές από minimal wave και μέλη από τους Human Puppets προσπαθούν να κινηθούν σε synth punk μονοπάτια σεβόμενοι μπάντες όπως οι Screamers και οι Nervous Gender. Μια νέα είσοδος από το label 5th Floor Entertainment που αρχίζει να δημιουργεί μια mutant electronics γωνιά μέσα στην underground ελληνική σκηνή.

Και η φάση δεν τελειώνει εδώ….
Καθώς το πάρτυ θα συνεχιστεί με φλεγόμενα dj sets από την Polina Y και τον Triangle που είναι οι βασικοί συντελεστές που βρίσκονται πίσω από την δημιουργία του Drop Dead Festival και του Drop Dead Magazine και θα βρίσκονται για λίγες μέρες στην Αθήνα με σκοπό να γνωρίσουν και την εγχώρια σκηνή είτε death rock,ή dark alternative και psychobilly, καθώς δεν ξεχνάμε ποτέ οτι τα drop dead event δεν διοργανώνονται από κάποιες απόμακρες περσόνες αλλά από ανθρώπους σαν κι εμάς, και μπορούμε όλοι να είμαστε συνένοχοι.

Είσοδος ελεύθερη και φυσικά αλκοόλ, σε πολύ φιλικές κ ανθρώπινες τιμές! Δεν γίνεται φυσικά να μην αναφερθούν τα darkικα-πανκικα-waveαδικα-creepy r’n’roll dj sets από to drgr community καθώς και οι διάφοροι πάγκοι που θα στηθούν με merch χειροποίητα, δίσκους ,κόμικς και φανζειν και που δε βρίσκονται εκτός ιντερνετικής παραγγελίας!

Την Παρασκευή 2 Ιουλίου όσοι έχουμε βαρεθεί τα ήδη υπάρχοντα στον dark,alternative, gothic και psychobilly χώρο στηρίζουμε την εγχώρια ανεξάρτητη σκηνή λοιπόν, και κατεβαίνουμε για μια κρύα μπύρα στο Ξύλινο της Καλών Τεχνών.

Μερικά ιστορικά

Το πρώτο Drop Dead Festival πραγματοποιήθηκε στο γνωστό CBGB, το 2002 στη Νέα Υόρκη και από τότε παρέλασαν από τα stages του ονόματα όπως Nina Hagen Lene Lovich , Rubella Ballet , UK Decay, The Quakes, Cinema Strange , Norma Loy , Charles De Goal , Kitchen and The Plastic Spoons , World/Inferno Friendship Society.

Αυτό το καλοκαίρι από 18 μέχρι 22 Αυγούστου στο Vilnius της Λιθουανίας θα πραγματοποιηθεί το έβδομο Drop Dead Festival και φέτος ανάμεσα σε παραδοσιακά ονόματα-θρύλους όπως Sex Gang Children , Specimen , Inca Babies , Demented are Go και πόλλες άλλες αξιόλογες νέες και παλιές μπάντες πολλών σκηνών, θα βρεθούνε και δύο δικές μας οι The Crazed και οι Phoenix Catscatch μετά από ψήφους του ελληνικού κοινού!

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο event στο myspace.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
ΤΕΛ
69 - 73
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
ΤΕΛ
77 - 85
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;