Αποτελέσματα Ν.Κορέα - Αργεντινή | Όταν ο Ντιέγκο..

Το ματς κρεμόταν σε μία κλωστή, οι gautsos, παρά το ταλέντο τους ήταν εγκλωβισμένοι από την ασφυκτική πίεση των Νοτιοκορεατών που έχαναν συνεχώς ευκαιρίες για την ισοφάριση. Ξαφνικά όμως ο χρόνος σταμάτησε, η μπάλα κατευθύνθηκε προς το πάγκο της Αργεντινής όπου έχασε ύψος και έφτασε κοντά στο Diego, αυτός την χάιδεψε με το τακουνάκι και την επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο. Το παιχνίδι άλλαξε και από rodeo μετατράπηκε σε παράσταση για ένα ρόλο που οδήγησε στο 4-1. Ο θεός του ποδοσφαίρου έκλεισε το μάτι στο αγαπημένο του παιδί θαρρείς και ήθελε να το αφυπνίσει και έδωσε έτσι την πρόκριση στην Αργεντινή.

Οι Αργεντίνοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς. Πίεσαν πολύ και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 17′ με αυτογκόλ και διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Higuain στο 33′. Συνέχισαν να πιέζουν είχαν μία καλή ευκαιρία με τον Di Maria αλλά το το 3-1-6 του Diego έδινε χώρους στους Κορεάτες στην κόντρα. Στο τέλος του ημιχρόνου ο Demichelis έκανε μία ζεμπεκιά και έβγαλε ένα από τα Park, Li, Tsu κάτι τέλος πάντων φάτσα με το γκολ. Αυτός δεν αστόχησε και έκλεισε το ημίχρονο με 2-1

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό ήταν διαφορετικό. Οι Κορεάτες παίζοντας γρήγορο κάθετο ποδόσφαιρο βρέθηκαν φάτσα με την ισοφάριση 2 φορές. Ιδιαίτερα η φάση του 58′ ήταν κομβικό σημείο. Οι Κορεάτες συνέχιζαν να πιέζουν την άμυνα που παράπαιε αλλά χωρίς επιτυχία. Κάπου εκεί έκανε ο Diego το τακουνάκι και αίφνης σκέφτηκε ποδοσφαιρικά. Θυμήθηκε πως στο πάγκο είχε τον γαμπρό του, Kun Aguero, αυτός έδωσε πνοή μπροστά και δημιούργησε παρέα με τον Messi 2 εξαιρετικά τρίγωνα που κατέληξαν και τα δύο με τον Higuain φάτσα με το τέρμα. Αυτός δεν αστόχησε, έκανε το χατ-τρικ με 3 γκολ μέσα από την μικρή περιοχή και έγραψε το τελικό 4-1.

Η Αργεντινή περνάει στην επόμενη φάση με αυτή τη νίκη αλλά όσο ταλέντο και αν έχει, με σύστημα 3-1-6 και τον Gutierez δεξί μπακ απέναντι σε κανονικές ομάδες με περισσότερους κανονικούς παίκτες θα έχει προβλήματα. Οι Κορεάτες έδειξαν και πάλι πως τιμούν την παρακαταθήκη του Mundial 2002 τότε που ο Gus Hitting ανέλαβε να τους μάθει ποδόσφαιρο. Είναι ανταγωνιστικοί, γρήγοροι, χρειάζονται 2-3 παίκτες με παραστάσεις μεγάλων αγώνων για να πάνε ψηλά. Έχουν μια πραγματική ευκαιρία να περάσουν στην απέναντι φάση.

Άρθρο έπος από thedaltonspolitics.blogspot.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;