Social Media Marketing | Τώρα το κάνουν και οι πέτρες!

Άκουσαν οι μαρκετάδες για το “φτηνό internet” και όρμηξαν να προσλάβουν τους “ειδικούς”! Ποιοι είναι αυτοί οι ειδικοί; Έλα μου ντε! Πήξαμε στην ειδικότητα. Η light πρόσληψη, είναι ο γιος του επιχειρηματία, που έχει χρόνια ειδικότητα στο διαδίκτυο: είχε προφίλ στο hi5 και πρόσφατα έφτιαξε προφίλ στο Facebook. Περγαμηνές, όχι αστεία.

Αλλά υπάρχουν και άλλοι, που το παίζουν ειδικοί, αλλά όλοι ξέρουμε πως δεν είναι. Αυτοί είναι που κάνουν και τη μεγαλύτερη ζημιά. Ποιοι είναι αυτοί; Από κάτι κωλοεταιρίες που πουλάνε ακόμη html sites αλλά πουλάνε “έξυπνη διαφήμιση στο ίντερνετ”, μέχρι κάτι αποτυχημένους μαϊντανούς, που διατείνονται πως είναι ειδικοί στα νέα μέσα, αλλά πραγματικά δεν έχουν τίποτα να παρουσιάσουν. Τι δουλειά έκανες ρε “social media guru” πριν αρχίσεις να δηλώνεσαι ως τέτοιος; Σπουδές; Από χαρτοφυλάκιο πως πάμε; Έχεις κάτι δικό σου να επιδείξεις στα social media; Ένα case study; Ένα website; Έχεις κάτι άλλο πέρα από λογαριασμό που “πουλάει ψιλομυτίλα” στο twitter;

Ωραίο πράγμα να μαθαίνεις τα νέα μέσα και το online marketing “στου Κασσίδη το κεφάλι”. Οι εταιρίες που τους πληρώνουν όλους αυτούς, έχουν ακόμη περιθώρια, γιατί δεν τους κοστίζει πολλά. Στο μυαλό τους έχουν τα νέα μέσα ως κάτι φτηνό, που με μηδέν budget θα τις γεμίσει πελάτες. Αμ δε… Ή πληρώνεις, ή την πληρώνεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;