MTV On The Go | Η νέα μεγάλη interactive παραγωγή του MTV

Το ταξίδι και η περιπέτεια έχει ήδη ξεκινήσει! Οι 3 Έλληνες pro skaters και το crew της παραγωγής του MTV και του Frulite On the Go ξεκίνησαν από την Αθήνα και μέχρι στιγμής έχουν περάσει από Πάτρα, Μιλάνο, Λυών, Βασιλεία & Στουτγκάρδη! Το MTV «ON THE GO», μέσα από το απόλυτο διαδραστικό microsite με το εντυπωσιακό blogging platform σας προσκαλεί να το επισκεφθείτε και να επικοινωνήσετε με τους skaters και τα υπόλοιπα μέλη της παραγωγής! Το κοινό έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τη διαδρομή των skaters που ταξιδεύουν σε 13 πόλεις της Ευρώπης, σε 40 ημέρες, διανύοντας πάνω από 3.300χλμ πάνω στο skateboard τους, στο γεμάτο απρόοπτα ταξίδι τους. Η πρωτοποριακή αυτή εκπομπή κάνει τηλεοπτική πρεμιέρα την Τρίτη 8 Ιουνίου και θα προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 21.00 και σε επανάληψη το Σάββατο στις 21.30.

Το microsite του MTV «ON THE GO», mtvgreece.gr/onthego, έχει φτιαχτεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει θέαμα και interactive επικοινωνία, που όχι μόνο θα εξιτάρει τους fan του skateboard, αλλά και θα προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους δε γνωρίζουν πολλά, να «εισβάλουν» στον κόσμο του skateboarding και να αφεθούν στη μαγεία του!

Παρακολουθείστε στο mtvgreece.gr/onthego όλα τα επεισόδια, τα οποία θα ανανεώνονται σε εβδομαδιαία βάση, προσφέροντας απίστευτο θέαμα, με εντυπωσιακές φιγούρες, πολλή τρέλα αλλά και μικροατυχήματα που είναι αναπόφευκτα μέσα σε ένα τέτοιο ταξίδι!!! Επίσης, στο microsite οι fan θα έχουν πρόσβαση σε φωτογραφικό υλικό από όλο το tour, τις πόλεις και τους προορισμούς, που αποτυπώνουν τις πιο cool στιγμές του ταξιδιού, καθώς επίσης και φωτογραφίες και βιογραφικά των skaters.

Το πιο εντυπωσιακό και καινοτόμο όμως χαρακτηριστικό είναι το blogging platform, μέσω του οποίου οι πρωταγωνιστές του MTV «ON THE GO» θα μοιράζονται με κάθε λεπτομέρεια τις στιγμές που ζούνε σε καθημερινή βάση.

Συγκεκριμένα, οι Mike Βασιλάκης, Θάνος Πάνου και Νέστωρ Χαριτωνίδης θα συνομιλούν με τους fan για τις περιπέτειές τους, θα περιγράφουν τις εμπειρίες τους από συναντήσεις με άλλους skaters και θα μεταφέρουν το κλίμα από τα πιο πολυσύχναστα skateboard μέρη των Ευρωπαϊκών πόλεων!

Get on board στο mtvgreece.gr/onthego και απολαύστε τις πιο skate στιγμές της Ευρώπης σε απευθείας επικοινωνία με τους πρωταγωνιστές του MTV «ON THE GO».

(Δελτίο Τύπου)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;