Μίλτος Πασχαλίδης live @ 23ο Φεστιβάλ Βύρωνα

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός Μίλτος Πασχαλίδης συμπληρώνει φέτος 15 χρόνια προσωπικής δισκογραφικής πορείας και με το νέο του άλμπουμ «Ξένιος – Η Κρήτη Εντός Μου» δίνει για ακόμη μια φορά το στίγμα του βιωματικού καλλιτέχνη, αποδιδοντας φόρο τιμής στα 16 χρόνια παραμονής του στο Νησί. Συγχρόνως, συνεχίζει να δίνει αδιάκοπα το παρών στα μουσικά δρώμενα στην Αθήνα αλλά και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Ήδη, πολλά από τα καινούρια του τραγούδια παίζονται στο ραδιόφωνο, ο «Ξένιος», η «Παρουσία», το «Δεν πίνω μονάχος» στην νεα του εκδοχή- παρέα με τον Χρήστο Θηβαίο, τα «Παλιά καλοκαίρια» του Χάρη και Πάνου ενορχηστρωμένα απ’ τον Θάνο Μικρούτσικο, καθώς και η συνεργασία του με τον Ψαραντώνη στο παραδοσιακό «Όσο βαρούν τα σίδερα».

Η φετινή παράσταση του Μιλτιάδη Πασχαλίδη στο Θέατρό Βράχων Παρασκευή 9 Ιουλίου, δεν θα μπορούσε, λοιπόν, παρά να έχει έντονο άρωμα Κρήτης.

Σε αυτή την ατμόσφαιρα θα συμβάλλει με τη συμμετοχή του ο κορυφαίος και πρωτοπόρος εκτελεστής της παραδοσιακής μας μουσικής, Ψαραντώνης. Παράλληλα θα ακουστούν τραγούδια από τις παλαιότερες δισκογραφικές εργασίες του τραγουδοποιού, καθώς και κάποιες επιλεγμένες διασκευές- εκπλήξεις.

Συμμετέχουν ακόμα, η λυράρισα και ερμηνεύτρια Γεωργία Νταγάκη μαζί με τον σπουδαίο συνθέτη Γιώργο Ανδρέου , η νέα τραγουδοποιός Ευτυχία Μητρίτσα, ο Στέλιος Κάτσαρης, η Φρόσω Στυλιανού και εξαμελής ορχήστρα με υπεύθυνο έναν απ τους κορυφαίους Έλληνες μουσικούς, τον Θύμιο Παπαδόπουλο.

Τιμή εισιτηρίου : 20 ευρώ / Ώρα έναρξης : 21.00

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
ΤΕΛ
69 - 73
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
ΤΕΛ
77 - 85
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;