Ζώδια | Αστρολογικές Προβλέψεις για την βδομάδα 7-13 Ιουνίου

7/6: ο Άρης κάνει την είσοδο του στο ζώδιο της Παρθένου και η ταλαιπωρία θα ξεκινήσει για τα μεταβλητά ζώδια δηλαδή Τοξότες, Δίδυμους, Παρθένους και Ιχθύες. Και όλους όσους έχουν πλανήτες ανεξαρτήτου ζωδίου ή ωροσκόπο στις αντίστοιχες ζωδιακές θέσεις. Ο Άρης συμβολίζει την δράση, την ενέργεια, την σεξουαλικότητα και τον θυμό. Στην θέση της Παρθένου γίνεται πιο αργός και αναζητά την τελειότητα και αναλύει τα πάντα και τους πάντες. Είναι όμως μια πολύ καλή θέση για εργασίες οι οποίες πρέπει να γίνουν και απαιτούν συγκέντρωση και λεπτομερή σχεδιασμό, ευνοεί την παραγωγή και είναι έτοιμος για δουλειά. Δώστε επίσης προσοχή σε θέματα υγείας!

8/6: Δίας σύνοδος Ουρανός στο ζώδιο του Κριού. Ο Δίας συμβολίζει την χαρά, την ηθική, τις ευκαιρίες και την καλή τύχη. Μαζί με τον Ουρανό θα φέρει όλα αυτά απρόσμενα. Ευνοούνται τα παρορμητικά ζώδια δηλαδή Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Ζυγοί που γεννήθηκαν τις πρώτες ημέρες ή από 0 – 10 μοίρες. Για την ακρίβεια, στην αρχή ευνοούνται τα παρορμητικά της πρώτης ημέρας. Οι υπόλοιποι θα πάρετε και εσείς τα δωράκια σας και τις ευκαιρίες σας αλλά σιγά σιγά. Βέβαια ας μην ξεχνάμε πως ο Δίας στον Κριό δεν είναι και η καλύτερη θέση και τα δώρα μπορεί να μην αγγίζουν το επίπεδο της πόρσε αλλά ενός ποδηλάτου…

10/6: ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων το οποίο είναι και ο φυσικός του χώρος. Αυτό σημαίνει πως οι ιδιότητες του ζωδίου εκφράζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Ερμής λοιπόν διαδοχικά θα σχηματίσει εξάγωνο με Ουρανό και Δία κάτι που σημαίνει θα δημιουργήσει έναν περίεργο παρορμητισμό ο οποίος θα έχει ως στόχο να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες μας. Ας μην ξεχνάμε πως ο Ερμής εδώ κινείται με βάση την έμφυτη περιέργεια που έχει και θα ευνοήσει την επικοινωνία, το γράψιμο, τις εκδόσεις, την πνευματική εργασία και τα κοντινά ταξίδια. Φυσικά το απαραίτητο κους κους δεν θα λείψει και θα ακούσουμε πολλά σκάνδαλα.

12/6: Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων και συγκεκριμένα στις 21 μοίρες και 24 πρώτα λεπτά των Διδύμων. Μια Νέα Σελήνη κατά κανόνα συνδέεται με νέα ξεκινήματα και η επιρροή της οποίας κρατά για έναν ολόκληρο μήνα. Θα ευνοήσει θετικά τα μεταβλητά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου ή από 20 – 29 μοίρες δηλαδή Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες. Και όλους όσους ανεξαρτήτως ζωδίου έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο στις αντίστοιχες ζωδιακές θέσεις και μοίρες. Να έχετε μια καλή εβδομάδα!

Πηγή: astrogossip.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;