Saturn, Η τσιγκουνιά σκοράρει

Η Saturn επιστρέφει μετρητά και χαρίζει έως και 36 άτοκες δόσεις για αγορά τηλεόρασης με αφορμή τη Μεγάλη Γιορτή Ποδοσφαίρου

Η Saturn στηρίζει τους καταναλωτές και τους βοηθάει να εξοικονομήσουν χρήματα χωρίς να στερηθούν σημαντικές απολαύσεις. Για το λόγο αυτό και με αφορμή την Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Γιορτή αυτού του καλοκαιριού, μας υπενθυμίζει ότι «Η τσιγκουνιά σκοράρει» σε κάθε κατάστημα της αλυσίδας Saturn προσφέροντας μοναδικές διευκολύνσεις για την αγορά τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα, με τη δράση «Επιστροφή μετρητών και άτοκες δόσεις στις τηλεοράσεις», η Saturn επιστρέφει μετρητά στους καταναλωτές που θα προβούν σε αγορά τηλεόρασης, με αρχική τιμή άνω των 499 ευρώ. Παράλληλα, προσφέρει τη δυνατότητα εξόφλησης του ποσού αγοράς μέσω έως και 36 άτοκων δόσεων για αγορά αξίας 300 ευρώ και άνω. Η ξεχωριστή αυτή προσφορά ισχύει από τις 7 έως τις 16 Ιουνίου.

Η μοναδική αυτή πρόταση αγοράς αφορά όλα τα μοντέλα τηλεόρασης, χωρίς απολύτως καμία εξαίρεση, και, έτσι, οι φίλοι της τεχνολογίας, που θα σπεύσουν να επωφεληθούν από την ευκαιρία, θα μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια πλούσια ποικιλία μοντέλων τελευταίας τεχνολογίας, όπως οι τηλεοράσεις LCD, PLASMA, LED ή ακόμα και μοντέλα 3D, που συνιστούν την πιο πρόσφατη τεχνολογία.

Η δράση «Επιστροφή μετρητών και άτοκες δόσεις στις τηλεοράσεις» αποτελεί το πρώτο μέρος της καμπάνιας της Saturn με τίτλο «Δράσεις τσιγκουνιάς για όλους», η οποία θα περιλαμβάνει άκρως ανταγωνιστικές προσφορές, εξασφαλίζοντας για το καταναλωτικό κοινό την ευκαιρία να απολαύσει τα οφέλη της τεχνολογίας μέσα από τις πλέον σύγχρονες και συμφέρουσες προτάσεις αγοράς ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών.

Η αλυσίδα Saturn προτρέπει όσους θέλουν να ζήσουν μια ανεπανάληπτη ποδοσφαιρική εμπειρία αυτό το καλοκαίρι μέσα από την οθόνη της τηλεόρασής τους, αλλά και όσους επιθυμούν να επωφεληθούν από την συμφέρουσα αυτή πρόταση αγοράς, να επισκεφθούν ένα από τα 4 συνολικά καταστήματα της Saturn στην Ελλάδα (τρία εντός Αττικής σε Καλλιθέα, Γέρακα και Σταθμό Λαρίσης και ένα στη Θεσσαλονίκη). Στα καταστήματα Saturn, το καταναλωτικό κοινό μπορεί να επωφεληθεί από πλήθος προσφορών σε μία μεγάλη ποικιλία επώνυμων προϊόντων, απολαμβάνοντας μια μοναδική εμπειρία shopping, αποτέλεσμα του υψηλού επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών της αλυσίδας.

Δελτιο Τύπου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;