Απόστολος Ρίζος @ Τεχνόπολις

Από Γ. Τσαλίκης 5 Ιουνίου 2010

Ο τραγουδοποιός ξεκινάει το ταξίδι του νέου του album με τίτλο “Τι είδες που δεν είδα εγώ;”.

Συμμετέχει φιλικά η Ρίτα Αντωνοπούλου.

O τραγουδοποιός Απόστολος Ρίζος, εμφανίζεται τη Δευτέρα 7 Ιουνίου, σε μια μοναδική συναυλία στην “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων, (Πειραιώς 100, Γκάζι) με αφορμή την κυκλοφορία της νέας του δισκογραφικής δουλειάς, με τίτλο “Τι είδες που δεν είδα εγώ;”

Με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του και πλαισιωμένος από μια μπάντα εξαιρετικών μουσικών, ο Απόστολος Ρίζος θα μας ταξιδέψει στην ιστορία μιας ερωτικής σχέσης, που εκτυλίσσεται σαν ταινία. Κάθε τραγούδι και μια σκηνή αυτής της ιστορίας. Απ’το πρώτο βλέμμα, την επιθυμία και τη διεκδίκηση, μέχρι το φόβο και την απουσία, την αλήθεια και το ψέμα, την προδοσία, το άλλοθι και την ενοχή. Σημεία στο χρόνο, που καθώς περνάει, μαζεύει θησαυρούς από τις μυστικές μας διαδρομές και μας τους επιστρέφει σε μια groovy ατμόσφαιρα ονείρου και παραζάλης.

Μετά από τις συνεργασίες του με τον συνθέτη Νίκο Ζούδιαρη στα albums «Ένας κύκνος κλαίει» και «Φυσαλίδα», μέσα από τις οποίες τον γνωρίσαμε ως ερμηνευτή, ο Απόστολος Ρϊζος περνάει πλέον στην όχθη του τραγουδοποιού, υπογράφοντας τους στίχους, τη μουσική, αλλά και την ενορχήστρωση των τραγουδιών του.

Με τη συντροφιά μιας από τις σημαντικότερες φωνές των τελευταίων χρόνων στο ελληνικό τραγούδι, της Ρίτας Αντωνοπούλου, ο Απόστολος Ρίζος θα παρουσιάσει επίσης τραγούδια που έχουμε αγαπήσει από τις δισκογραφικές συνεργασίες του με το Νίκο Ζούδιαρη στα albums “Ένας κύκνος κλαίει” και “Φυσαλίδα” , αλλά και αγαπημένων τους Ελλήνων και ξένων συνθετών (Μάνου Χατζηδάκη, Θάνου Μικρούτσικου, Παύλου Παυλίδη, Σωκράτη Μάλαμα, Γιώργου Ζήκα, Διονύση Σαββόπουλου, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Δημήτρη Παπαδημητρίου, Tim Buckley, κ.ά).

Το νέο album του Απόστολου Ρίζου, κυκλοφορεί στο τέλος Μαϊου από τη Lyra.
Τιμή εισόδου: Προπώληση: 12 & 10 ευρώ (φοιτητικό)