VERTU Signature Pure Black

Πράγματι είναι πολύ εύκολο να μπερδευτεί κανείς όταν βρίσκεται στη φάση επιλογής κινητής τηλεφωνικής συσκευής. Οι λόγοι προφανείς σε όλους. Από απόσταση ενός μέτρου όλα δείχνουν ίδια.

Οκ, οκ πλέον όχι τόσο όσο κάποτε. Από απόσταση αναπνοής όμως έχουνε όλα ένα κοινό. Υπόσχονται σειρά από τεχνικά χαρακτηριστικά που μας κάνουν να κουνάμε το κεφάλι πάνω κάτω όταν μας τα εξηγεί ο συμπαθέστατος πωλητής(οι περισσότεροι από εμάς παριστάνοντας ότι καταλαβαίνουμε και αναγνωρίζουμε την αξία και χρησιμότητά τους) και στην πράξη δε θα θυμηθούμε ποτέ ότι το κινητό μας τα έχει για να τα χρησιμοποιήσουμε.

Ακόμη και όσοι ανήκετε στο απέναντι στρατόπεδο, αυτών δηλαδή που θα επιλέξετε το κινητό σας επειδή υπερτερεί κατά τι σε 2 χαρακτηριστικά έναντι των άλλων, οφείλετε να σοκαριστείτε κατά τη γνώμη μου με το VERTU Signature Pure Black. Όχι για τη μνήμη του, τα megapixels και τη δυνατότητα αναγνώρισης πρόθεσης κλήσης (που ακυρώθηκε τελευταία στιγμή) από την πρώην σας. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω καν τι άλλο κάνει εκτός από το να κάνει κλήσεις και προφανώς κάνει πολλά… αλλά δε με απασχόλησε αυτό μόλις το είδα.

Νομίζω δε γίνεται κανείς (ακόμη κι αν δεν είναι το στιλ του) να μην αναγνωρίσει τη διαφορετικότητά του. Αυτό προκύπτει εξαιρετικά από το περίτεχνο πάντρεμα δύο αντιδιαμετρικών εννοιών από το Research and Development της VERTU που βγαίνει σχεδόν σε όλα της τα προϊόντα. Επιθετικότητα και Πολυτέλεια.
Μάθετε περισσότερα στο vertu.com και αρχίστε την οικονομία από τώρα 🙂

Άρθρο που δημοσιεύτηκε στο onion.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;