Πρόγνωση καιρού για την περίοδο 28-05-10 έως 30-05-10

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά της βόρειας και βορειοδυτικής Ελλάδας όπου και θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες.
Πιο αναλυτικά:

Ήπειρος: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι αρχικά από ΝΝΔ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΔΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 09 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά ορεινά της δυτικής Μακεδονίας καθώς και στην βόρεια συνοριακή ζώνη όπου και θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι αρχικά από Δ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΔΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 08 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Θράκη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά ορεινά της Ροδόπης και θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι αρχικά από ΔΝΔ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΔΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά ορεινά και θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι αρχικά από ΔΝΔ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΔΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 11 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Ιόνιο: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις πυκνότερες στο βόρειο Ιόνιο. Άνεμοι αρχικά από ΔΝΔ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΔΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Στερεά Ελλάδα: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά ορεινά της κεντρικής Στερεάς. Άνεμοι αρχικά από ΝΔ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΔΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 12 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι μέγιστες θερμοκρασίες θα σημειωθούν στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια.
Πελοπόννησος: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά ορεινά. Άνεμοι αρχικά από ΔΝΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΔΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 13 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι μέγιστες θερμοκρασίες θα σημειωθούν στην βορειοανατολική Πελοπόννησο.
Ανατολικό Αιγαίο: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι αρχικά από Δ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΔΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Άνεμοι από ΔΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία από 19 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Κρήτη: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Άνεμοι από ΔΒΔ διευθύνσεις μέτριοι και θερμοκρασία από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην νότια Κρήτη θα είναι 3-4 βαθμούς υψηλότερη.
Δωδεκάννησα: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Άνεμοι από ΔΒΔ διευθύνσεις μέτριοι και θερμοκρασία από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά ορεινά. Άνεμοι αρχικά από ΝΔ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΔΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά ορεινά του νομού και ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι αρχικά από Δ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΔΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Σάββατο 29-05-2010

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά της βόρειας Ελλάδας όπου και θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες.
Πιο αναλυτικά:

Ήπειρος: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα ανατολικά ηπειρωτικά ορεινά και ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι αρχικά από Δ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΒΑ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 11 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά ορεινά και θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι αρχικά από Δ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 10 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Θράκη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά ορεινά της Ροδόπη και θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι αρχικά από Δ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά ορεινά και ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι αρχικά από Δ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 12 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Ιόνιο: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι αρχικά από Δ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΑ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Στερεά Ελλάδα: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά ορεινά της κεντρικής Στερεάς. Άνεμοι αρχικά από Δ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 12 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι μέγιστες θερμοκρασίες θα σημειωθούν στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια.
Πελοπόννησος: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά ορεινά. Άνεμοι αρχικά από ΔΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΒΑ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 14 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι μέγιστες θερμοκρασίες θα σημειωθούν στην βορειοανατολική Πελοπόννησο.
Ανατολικό Αιγαίο: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι από ΒΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Άνεμοι από ΒΒΔ διευθύνσεις ασθενείς και θερμοκρασία από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Κρήτη: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Άνεμοι αρχικά από ΔΒΔ διευθύνσεις μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Δωδεκάννησα: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Άνεμοι αρχικά από ΔΒΔ διευθύνσεις μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά ορεινά. Άνεμοι αρχικά από Δ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά ορεινά του νομού και θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι αρχικά από Δ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΔΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Κυριακή 30-05-2010

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά τμήματα της βόρειας Ελλάδας όπου και θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες.
Πιο αναλυτικά:

Ήπειρος: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα ανατολικά ηπειρωτικά ορεινά και ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι από ΒΒΑ διευθύνσεις ασθενείς και θερμοκρασία από 09 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά τμήματα και θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι αρχικά από Δ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 08 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Θράκη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά ορεινά της Ροδόπη καθώς και στον βόρειο Έβρο και θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι αρχικά από ΒΔ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε Δ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά ορεινά και ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι αρχικά από ΒΔ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΑ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 10 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Ιόνιο: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι αρχικά από ΒΑ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΒΑ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Στερεά Ελλάδα: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά ορεινά της κεντρικής Στερεάς. Άνεμοι αρχικά από Β διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΒΑ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 11 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι μέγιστες θερμοκρασίες θα σημειωθούν στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια.
Πελοπόννησος: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά ορεινά. Άνεμοι αρχικά από ΒΑ διευθύνσεις μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΒΑ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 14 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Οι μέγιστες θερμοκρασίες θα σημειωθούν στην βορειοανατολική Πελοπόννησο.
Ανατολικό Αιγαίο: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι αρχικά από ΒΔ διευθύνσεις μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε Β με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Άνεμοι αρχικά από ΒΔ διευθύνσεις μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε Ν ασθενείς και θερμοκρασία από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Κρήτη: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Άνεμοι αρχικά από ΒΔ διευθύνσεις μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΑΝΑ ασθενείς και θερμοκρασία από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Δωδεκάννησα: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Άνεμοι αρχικά από ΔΒΔ διευθύνσεις μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά ορεινά. Άνεμοι αρχικά από ΒΔ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΒΑ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι αρχικά από Δ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Η ερχόμενη βδομάδα ξεκινάει με σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας και βροχές αρχικά στά βορειοδυτικά και βόρεια και μέχρι την Τρίτη στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Το καιρικό αυτό σκηνικό θα διατηρηθεί τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή 4 Ιουνίου με την θερμοκρασία να σημειώνει περαιτέρω πτώση και να κυμαίνεται σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Πήγη: kairos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;